дај пиши што направи денеска требаше да одиме со син ми на турнир во друг град ама мене ме фатија истиве болки па си останав да лежам некако како да ми се подсмирија сега ама се плашам да станам од кревет се што треба черка ми ми носи гревче ). бебето некако баички поактивно е денеска дане се спрема да излези страв ме фајча а прерано е
Ништо не направив. Ми дојдоа еден куп гости, ми го одвлекоа вниманието. Сега кога си отидоа веќе не ги осеќам тие болки. Пак, не сум на 100% ама многу подобро за разлика од прееска. Навистина мислам дека повеќе обрнувам внимание на се што ми се случува во телото сега затоа што сум блиску до пораѓај (уште 7 недели ама кој ти знае дали ќе бидат баш толку ) И сега како на почеток, анализирам се. Така да, иако болките беа јаки, мислам дека повеќе беше од психа
женскии грчевите у стомак нормални ли се за овој период од бременоста??? исти се како на почеток на бременоста...магнезиумот ми е завршен не сум си купила... captivating zalosna вие како сте??
фала срцко на прашајне подобро сум од прејге сум на лежејне ма да и ова лежејнево почува многу мачно да ми биди ова бебе ми надокнади и за другите две лоша бебушка.а ти да си купиш посекако магнезиум
Добро утро и од мене. Јас денес сум каде-каде подобра. Вчера пред спиење испив уште еден магнезиум од 250мг. Се разбудив уште имав такви болки, ама малце, и некое стегање со пулсирање. И да ви кажам, ќе ми се згазите од смеење, ама ова стегање/пулисрање како после оргазам што осеќам доле. И како викаат клин со клин се вади Сега сум супер Девојче грчевите се нормални низ цела бременост. Најверојанто сега ги осеќаш повеќе затоа што се немаш магнезиум напиено.
и кај мене исто секое сабајле ме буди кога ке се подува и на едно место станува тврдо,некоја ептен убава и чудна болка чуствувам,дали му е главчето?некои ми викаат се превртувало
МеШенца мене ме интересира колку ви е плусот (цукањто на срцето) Тоцно дека на трудниците е побрз ама мојот цело време е од 110 до 120 Па мислам дека тоа е многу
I mene mnogu zabrzano mi cuka srcevo i kako da ne mozam da si dozemam vozduh dva tri pati plitko pa tek posle celosno zemam vozduh normalno e ili ne?problemi imate so spienjeto ne mozam polozba udobna da si najdam uste sega ami uste 3meseci vaka.....znam za bebiskite se se trpi ama neubavi misli mi idat
ни јас неможам никако да се наместам ни лево ни десно ни на грб секако је незгодно и а и боли.срце ми спије а неможам да се наместам да си поспијам
Ни јас не можам да спијам. Само на средина, кај 5-6-7 мислам дека спиев асално. А на почеток и сега А и ова со дишењето, на сред ноќ се будам не можам да дојдам до воздух.Како во сон да сум престанала да дишам. Утеха ми е што ситно бројам. Од утре уште 48 денови ми останаа до термин
а зашо мене ми е таман на грб абе најубаво,мислам тогаш и бебчо се смирува ... левата рака веќе ме боли и ми трне,десната сеа почнува , дуур се породам и таа ке ми утрне ... па како ке го држам бебушот со рацете во завој шала на страна ... на грб ми е најзгодно
Јас на грб неможам ни 30 секунди, ми се врти. На страна спијам, ме боли се. Пулсот ми е многу забрзан, под 100 не ми се симнал векови... Дишење исто ми е луксуз, ко на шкрги дишам. Уште месец дена има да се искривам ко криво крувче како сум тргнала!
мамички има ли некој проблем со болка во колковите при спиење? последниве две недели мака мачам секоја вечер се будам колковите ме болат ме вртат ужас............ спијам странично и ставам и перниче меѓу нозете ама ништо не помага, од што може да е има ли некој сличен проблем со мојов? да сум при крај на бременост па ќе речам се шират куковите ама во 21ва недела последната недела од ноември сум на контрола и ќе прашам сигурно од што може да е
Nova па ти си што се вика при крај а ја имам бааѓи ..... ако е нормално ќе трпиме сега што да праиме чаре нема ......... али да си знам бар да се збогувам со удобно спиење
добро додека е само колкот, мене сега и раката ми трне ,ко ке се породам ко ке се шлапнам на стомак да спијам никој нема да смее да ме пипне