Kansen vaginaleti ili mast..kolku vreme gi koristis...podmivaj se so kamilica i soda bikarbona najmalku tripati..jas po celi.denovi sum u kupatilo koga imam takov problem..ne e stetno sega za bebeto..makata e na tebe...ne moze od prvoto apce da pomine...i ne se cesaj..toa dopolnitelno vlosuva
кансен маста ја користам таа ми ја преписа докторката ама ми рече сама навечер,се мијам и со камилица ама веке 1 нед ме мачи ке се стабилизира,на работа ке отидам во вц а не се толку чисти и пак ке ме зачеша,не се чешам ама белото прање убива од него ме чеша,фала на одговорот се исплашив а неможам да одам на лекар сега за глупости немам некој сериозен проблем ,ке си одам според закажаното
Duso stom uste imas problemi so cesanjeto znaci treba vnatresno da se leci so vaginaletki bidejki dzabe e mastta koga infekcijata e.od vnatre ne e odnadvor..kako tece beloto pranje nadvor taka ti ja razjaduva sluzokozata na vaginata i pridonesuva cesanje i pecenje...masta e loKalna za odnadvor..i mackaj se preku cel den ne samo navecer..ti zboram od iskustvo jas bez kansen ili kanesten ne mrdnuvam..po 3-4 pati u denot se mackam...ako mozes da.izfrzis do narednata nedela okk ama spomni i za brisevi mozemi ke ti zemat.i plus dodeka imas infekcija.nemajte odnosti so maz ti oti i na nego ke mu ja preneses infekcijata ..ti ke se izlecis ..pa posle toj ke ti ja prenese pak i se vo krug..ke treba i toj da se leci so mast ili nekoe apce..taka so mm koga bevme decko i devojka jas.mu ja prenesov pa posle i toj piese apcinja..se izv za lat od mob sum..
фала ти за одговорот ,ке се издржи само се да биде во ред ако неможам да издржам ке идам во понеделник на приватно тоа е ?инаку немаме односи докторката ни забрани ,рече ако биде се во ред ке одобри понатака сега вика уште е рано.незнам јас многу се плашам прва бременост ама страв ми е многу,а и на работа по цел ден нанозе цела сум исцрпена стомак ме боли,ако продолжи вака кога ке идам на лекар ке земам боловање ептен сум исплашена
fernandez се надевам дека се ке биде во ред... ама сметам дека треба да си направиш микробиолошки брисеви и побарај мислење од повеќе доктори бидејки бактериите во бремненост не се баш препорачливи..
девојки совет под итно ми треба.37 недела сум вчера бев на цтг се беше во ред.Вечерва имам болки во левиот јајник дали тоа е некаков знак за породилни болки незнам што е како е дали да одам на болница вечерва или да чекам утре да си појдам пак на цтг или пак бебево притиска на некој нерв таму кај левиот јајник??????????
немаш гајле тије болки не се знак за порајгај кога че почнат стомакот и кичмата истовремено да те болат итоа на 10- 5 мин е тогаш можи да си одиш на болница или водењакот ако ти пукни..
Devojki da vi se pozalam.. kiselini me utepaa i sinoka i Ovaa vecer..bukvalno se zivo i divo mi gori...se izv za lat od mob sum
Мене мн ми помага да каснам некоја маслинка, а имам слушнато и за моркови И јас се мачам со киселини посебно ако јадам грашак, или нешто сл
скоро дознав дека сум бремена, и сношти неможев да заспијам, чувството ми беше како да ми се мокри ама кога ќе појдам во WC многу малку и ме лутеше, неможев да го доближам нозете, и пола сат клечев на креветот за да ми помини жештината..Ова ми се случуваше и на почетокот од месецов, ама најверојатно и тогаш сум била бремена.. Што мислите?
мислам дека имаш некоја инфекција, не е ова од бременоста прашај гинекоглог,и долу одмивај се само со вода и чај од камилица и пиј витамин Ц.
Отиди да направиш уринокултура, веројатно е уринарна инфекција. Да бидеш мирна и да знаеш што да правиш.
ви благодарам многу и на двете, в понеделник одам на гинеколог. А да ве прашам уште нешто, што ми предложувате, да појдам најпрвин на гинеколог и таа оттаму каде што ќе ме прати да дадам крв и мокрача или кај матичната моја.. Незнам, се двоумам. Истито тест за мокрача и крв можам да ги направам кај матичнава моја и ќе ми земат 50 денари најмногу, а матичнава каде што ќе ме прати ( си претпоставувам ) е повеќе од 1000ден...
Devojki vecerva imam.grcevi u stomak ne se slabi ama ne se ni mnogu silni..me voznemiruvaat plus izglegov cetiri pati po golema nuzda...momentalno grcevi u stomakot nemam ama.sakam da ve prasam kako izgledaat laznite kontrakcii..oti mene i.crevata mi bucat u stomak koga.me faka grcevi...dali mozebi e od hrana so ne veruvam ..oti ako e od hrana bi trebalo site da inaam proliv i da gi boli stomak...pa si velam nesto lazno da ne me stegne pa da go izvadam narodot so e okolu mene od pamet???? Se izvinuvam za.latinicata nemam.makedonska podrska na telefonot.a iato i za dvata posta edno po drugo...
за мојов проблем, ако го има некоја недајбоже, само увин чај, одма ми помина а и гинекологот ми препорача увин
Како менструални болки, појаки само и во исто време те боли и половината.Не траат долго неколку секунди само и може да биде само 1 болка, или неколку болки ама во различни временски интервали.
здраво, сакав да прашам дали некоја од вас имаја проблеми со хемороидите вобременоста јас имам болки крварење и печење. бев кај гинекологот ми даде чепчиња и мастот факту, еве два дена што го употрбувам амс не гледам некоја разлика. вие ако имате вакво искуство како се справувате со нив? поздрав
prostete za lat od mob pisuvam.Me interesira vecerva bev na ctg se e ok pokaza samo edna mala kontrakcija i potoa doktorkata me pregleda vaginalo bidejki i kazav za bolkata vo leviot jajnik pomisli da ne sum otvorena no ispadna deka sum zatvorena skroz.E sega mi se javuvaat nekoi blagi bolki vo dolniot del od stomakot mozno e da se porodilni bolki ili se lazni kontrakcii?prva bremenost mi e i neznam kako ke gi prepoznaam