Пред два дена имав страшни болки кај препоните,буквално едвај одев Денес стомакот и грбот,неможам подолго ни да седам,легнав и мислам се укочив Него ме плашат тие болки кај препоните,нормално е или?
I jas imav taka bolki.NeizDrzlivi bea pa bev na lekar.Mi kaza se e vo red momata se svrtela karlicno i poveke pritiska dolu.Sega pocnuva da im e tesno pa se vrtat i zaboluva.Napij se magnezium i odmori.Ke bide podobro.Mene vcera i denes mi go rasturi stomakot.Ama ako,ne se zalam.Edvaj go cekav ova
20та недела сум и од поодмна осеќам како благо пецкање него последниве неколку дена осеќам некоја болка во поголем дел на десно на на стомакот и тоа кога станувам/седнувам, кога се вртам при спиење.. Дали е нормално или да идам да проверам?
Некоја мајка со хемороиди со има мислам дека тоа ми е баш преска се туширам и гледам нешто чудно кај отворот валда е тоа уште ова ми требаше човек рат да не е
Јас , имам една на таа страна кај што сум овулурала. Докторката тука ми рече дека е добро тоа зошто ствара природен простероген.
Имам мака со дијареа.Смеам ли да се напијам некое апче или прашок?Сеуште сум на одмор во Грција така да опцијата лекар е тешка.
Првата бременост морав да лежам болница некоја недела пред пораѓај, таму ми даваа медицински јаглен поради истиов проблем.
Imal li nekoj problem so nosot mislam deka imam problem so nazalen govor ,deka celo vreme zboruvam na nos
Мене грлото ме боли еве веќе 3дена не сум спиела како што треба а и кашлам ако лежам на грб а и дишењето ми е тешко а што може ние трудници да примаме скоро сме 7 месец а и синко немирен
@Belabelinakinder напиј се едно ладно нескафе , мене вчера ми ги отвори очите , главата цел ден ме болеше