Можно е да си алергична на латекс и поради тоа да е така, но не можам да тврдам дека сигурно тоа е причината. Сум слушнала дека има такви случаи. Позз
pa mislam deka i mene istoto mi se slucuva mrzam kondom mnogu e grdo i bolno za sekoj razlicno moz na nekoj mu e ubavo pozz
Или инфекција или пак болна бешика,односно настината.Има некој удел и ph вредноста на вагината,како и плунката,но и ако имате однос без кондом,инфекција е.Пиј увин чај Ќе помогне.
fala vi mnogu sto odvoivte vreme i mi dadovte sovet i pomos. poslednite nekolku pati sto sum imala odnosi ne mi se slucuvalo posle sexot da imam bolku i pecenja, i se nadevam deka veke nema ni da imam.znaci toa od porano najverojatno e bila nekoja infekcija ili pak ako sum bila proladena.. sepak fala mnogu.pozz
Woman in love , јас имав сличен проблем и најубаво е прво да идеш да ја провериш мокрачата затоа што е можно и ако имаш бактерија таа да ти прави такви проблеми.Само треба да земеш упат од матичен лекар за на микробиологија и ке однесеш мокрача и за два дена ке ти дадат резултати.Пробај па пиши што си направила.Поздрав
pred mesec - dva imav praveno proverka na se, krv, urina, zelezo, hemoglobon, se znaci i mi kazaa deka se bilo vo red, taka da mislam deka ne e od mokracata. moe mislenje deka toa mi se slucuva od nehigiena(na maskoto mislam) i od toa sto mi ja dopira vaginata so raka.no sega veke eden period mi se nema sluceno, pa da se nadevame deka veke nema da se povtori.sepak fala pozz
i jas se soglasuvam so tebe znaci kupi si kanesten tableti koi se za vaginalna upotreba ima 3 tableti koi se stavat navece i kremot se macka od 2-3 pati na den ne e nisto seriozno nitu pak strasno i jas sum minala niz takva infekcija i obicno koristam kanesten kaj mene pomaga
треба со рецепта, некаде околу 150 ден се, и во кутијата има 3, а има и такви со по само една вагиналета во кутија
се сложувам со меџик и јас имам прочитано неколку пати таков коментар на други теми на фемина позздравче...
Имам печење за време на секс...од уринарна инфекција...ЌЕ СИ ОТИДЕ ЛИ ОВА ЧУДО НЕКОГАШ? Човек да неможе на раат ни секс да има