И јас исто така имав пред некој ден ама само печење при мокрача и тоа само едниот ден потоа ништо... Дали е можно дека немав одамна секс па да ја претерав малку сериозно, не знам дали да отидам на преглед или да си купам маст???
Можи да си се прегреала ,и од тоа да те печи ,затоа веднаш ти поминало. Следниот пат, сексај се редовно ,чупеее, апстиненцијата чуда прави
некој претерал малце хх не се секирај и мене ми се случува истото моментално хух ама поминува ништо страшно купи си само маст канестен и можеш да си се мачкаш послем секој однос за секој случај не е штетно и одмивај си се со цај од камилица послем мокрење позздравче и малце поактивно
Канестен маст не е за секојдневна употреба. Не би ти препорачала да се мачкаш после секој секс, поубаво мачкај се со оригинал Павловиќева маст со која што се мачкаат бебињата доколку ти е од претеран секс.
девојки последните неколку пати не само што ме пецка после секс,туку и за време на секс...некако непријатно чувство,како недоволно навлажнета,како грдо триење...незнам,напалена сум,навлажнета како луда и пак....последниот пат му спомнав на дечко ми,ми рече од глупиот кондом,ни се скина баш тогаш...ама не било еднаш и два пати башка заклучив дека ме мавнала психа да неможам да уживам коа стави кондом!!
moze da mi kazete kolku i e cenata na kremata Kansen ,bidejki sakam da ja zemam poradi pecenje i cesanje , mislam deka i kaj mene e od lizenje samo 2pati mu dozvoliv na decko mi i ete ti infekcija ?
Mојот дечко има сличен пробелм. После неговото свршуванје,за време на исфрлање на урината(мокренјето) чувстува печенје на неговиот пенис. Во што е проблемот ?? Дали можеби е некоја инфекција или пак некое заболување ?? Ве молам за совет
ас лично мислам дека станува збор за инфекција,бактерија.. Сличен проблем имаше и мојот дечко ,тој имаше чешање и црвенило се мачкаше со Канестен маст за надворешна употреба се разбира па за брзо му помина =)
Здраво, многу често ми се случува кога имам ПМС значи 10тина дена до 2 недели пред да ми дојде, да имам запек. Но во тоа не е проблемот главен, туку баш во периодот кога сум во ПМС за време на секс (вагинален) чувствувАМ болка, го прекинуваме сексот, и започнува толку многу да ме боли во долниот дел на стомакот, кај вагината и анусот , се здрвувам целата ме фаќа грч и не можам да се поместам, не можам да мрдам. После час до два легнувам да спијам и се будам со намалена болка во вагината и анусот , можам да се движам, но болката во долниот дел од стомакот и јајниците сеуште ја има. Притоа осекам болка и при мокрење односно при опуштање на тој мускул. Еве сега се чувствувам баш така, и не знам пиев чај, аналгин, ставам топла вода во тој дел, не знам како да ја намалам болката. А и во што е проблемот, дали е инфекција, болест, повреда внатре на некој орган од сексот, дали дека за време на запек сум имала секс...? НОРМАЛНО ли е во ПМС(овулација) да се случува ова, дали имате вакво искуство? фала.
istoto go imav i jas i po edna nedela uste me boli stomakot neznam sto da pravam, duri mislam i deka sum trudna
И јас имам едно прашање може не е со темата ама... Вака.. Со дечко ми имавме однос и од назад го стави повторно напред. Знам дека не е во ред ама не знаев како да реаѓирам во тој момент е сега последиците си ги имам ( чешање печење болки и секрет ) ме интересира дали некоја од вас го имала истиот проблем и како го решила. Сакам да ми е удобно доле како порано
Си дoбилa инфекцијa,зa дa ти биде удoбнo,мoрaш нa лекaр дa ти дaдaт вaгинaлети.дoдекa oдиш избегнувaј oднoси,миј се сaмo сo вoдa или кaмилицa.Амa oбaвезнo нa лекaр зa терaпијa ќе видиш,дaли вaгинaлети,дaли мaст ќе ти кaже дoктoр.
Пред некое време прв пат имав секс и после некој ден пак имав секс и по еден ден ми се појави чешање во вагината.. дали некој знае што може да биде тоа?
Можно е да имаш некој инфекција. Зависи дали имаше незаштитен однос или заштитен (со кондом). Можно е од него да си добила некоја инфекција ако имал други партнерки, во незаштитен однос.
Можно е некоја иритација и од кондомот. Вака можам да погодувам до сабајле. Најдобро да одиш на гинеколог и да видиш шо е најбрзо шо можиш оти нема само од себе да помини.. ќе го снема привремено и после неколку дена или месеци пак ќе се појави..
Хај.. Јас вчера после година скоро неактивна, имав секс со кондом, ама не престана да ме боли стомаков па и да ми се гади, дали може дека претеравме, а јас толку време неактивна па ми е вака цел ден ?