1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Болки и печење после секс

Дискусија во 'Секс' започната од WomanInLove, 24 ноември 2009.

1. barbie-hilton

barbie-hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    82
    И јас исто така имав пред некој ден ама само печење при мокрача и тоа само едниот ден потоа ништо... Дали е можно дека немав одамна секс па да ја претерав малку :lol: сериозно, не знам дали да отидам на преглед или да си купам маст???

2. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Можи да си се прегреала :lol: ,и од тоа да те печи ,затоа веднаш ти поминало.
    Следниот пат, сексај се редовно ,чупеее, апстиненцијата чуда прави :lol:
    :*

3. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    :lol: :lol: :lol: некој претерал малце хх не се секирај и мене ми се случува истото моментално хух ама поминува ништо страшно купи си само маст канестен и можеш да си се мачкаш послем секој однос за секој случај не е штетно и одмивај си се со цај од камилица послем мокрење позздравче и малце поактивно :P :*

4. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340

Канестен маст не е за секојдневна употреба. Не би ти препорачала да се мачкаш после секој секс, поубаво мачкај се со оригинал Павловиќева маст со која што се мачкаат бебињата доколку ти е од претеран секс.

5. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    девојки последните неколку пати не само што ме пецка после секс,туку и за време на секс...некако непријатно чувство,како недоволно навлажнета,како грдо триење...незнам,напалена сум,навлажнета како луда и пак....последниот пат му спомнав на дечко ми,ми рече од глупиот кондом,ни се скина баш тогаш...ама не било еднаш и два пати |(
    башка заклучив дека ме мавнала психа да неможам да уживам коа стави кондом!! :^)

6. flower18

flower18 Активен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    moze da mi kazete kolku i e cenata na kremata Kansen ,bidejki sakam da ja zemam poradi pecenje i cesanje , mislam deka i kaj mene e od lizenje samo 2pati mu dozvoliv na decko mi i ete ti infekcija :worried: ?

7. Artjoy

Artjoy Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Mојот дечко има сличен пробелм. После неговото свршуванје,за време на исфрлање на урината(мокренјето) чувстува печенје на неговиот пенис. Во што е проблемот ?? Дали можеби е некоја инфекција или пак некое заболување ?? Ве молам за совет

8. SarChee

SarChee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2013
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    368

ас лично мислам дека станува збор за инфекција,бактерија..
    Сличен проблем имаше и мојот дечко ,тој имаше чешање и црвенило се мачкаше со Канестен маст за надворешна употреба се разбира па за брзо му помина =)

9. Healthy18

Healthy18 Активен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Здраво, многу често ми се случува кога имам ПМС значи 10тина дена до 2 недели пред да ми дојде, да имам запек. Но во тоа не е проблемот главен, туку баш во периодот кога сум во ПМС за време на секс (вагинален) чувствувАМ болка, го прекинуваме сексот, и започнува толку многу да ме боли во долниот дел на стомакот, кај вагината и анусот , се здрвувам целата ме фаќа грч и не можам да се поместам, не можам да мрдам. После час до два легнувам да спијам и се будам со намалена болка во вагината и анусот , можам да се движам, но болката во долниот дел од стомакот и јајниците сеуште ја има. Притоа осекам болка и при мокрење односно при опуштање на тој мускул. Еве сега се чувствувам баш така, и не знам пиев чај, аналгин, ставам топла вода во тој дел, не знам како да ја намалам болката. А и во што е проблемот, дали е инфекција, болест, повреда внатре на некој орган од сексот, дали дека за време на запек сум имала секс...? НОРМАЛНО ли е во ПМС(овулација) да се случува ова, дали имате вакво искуство? фала.

На AnaaKareninaa и Cleonika им се допаѓа ова.
  10. mimi.d

mimi.d Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    istoto go imav i jas i po edna nedela uste me boli stomakot neznam sto da pravam, duri mislam i deka sum trudna

11. Cleonika

Cleonika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    464
    Дајте одговор шо се деси дали ви мина? Ја моментално истата мака точно

12. panana

panana Нов член

Се зачлени на:
    18 јули 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    И јас имам едно прашање може не е со темата ама...:smirk: Вака.. Со дечко ми имавме однос и од назад го стави повторно напред. Знам дека не е во ред ама не знаев како да реаѓирам во тој момент :| е сега последиците си ги имам ( чешање печење болки и секрет ) ме интересира дали некоја од вас го имала истиот проблем и како го решила. Сакам да ми е удобно доле како порано ;(

13. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Оди си на лекар.

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.152
    Допаѓања:
    12.528
    Си дoбилa инфекцијa,зa дa ти биде удoбнo,мoрaш нa лекaр дa ти дaдaт вaгинaлети.дoдекa oдиш избегнувaј oднoси,миј се сaмo сo вoдa или кaмилицa.Амa oбaвезнo нa лекaр зa терaпијa ќе видиш,дaли вaгинaлети,дaли мaст ќе ти кaже дoктoр.

На canter zzzzz му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Angelcheto777

Angelcheto777 Нов член

Се зачлени на:
    6 декември 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Пред некое време прв пат имав секс и после некој ден пак имав секс и по еден ден ми се појави чешање во вагината.. дали некој знае што може да биде тоа?:sweat::(

16. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.274
    Можно е да имаш некој инфекција. Зависи дали имаше незаштитен однос или заштитен (со кондом). Можно е од него да си добила некоја инфекција ако имал други партнерки, во незаштитен однос.

17. Angelcheto777

Angelcheto777 Нов член

Се зачлени на:
    6 декември 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Со кондом беше

18. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.274
    Можно е некоја иритација и од кондомот. Вака можам да погодувам до сабајле. Најдобро да одиш на гинеколог и да видиш шо е најбрзо шо можиш оти нема само од себе да помини.. ќе го снема привремено и после неколку дена или месеци пак ќе се појави..

19. babygirl77

babygirl77 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    120
    Хај.. Јас вчера после година скоро неактивна, имав секс со кондом, ама не престана да ме боли стомаков па и да ми се гади, дали може дека претеравме, а јас толку време неактивна па ми е вака цел ден ?

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. nikolija2

nikolija2 Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    141
    минимални понекогаш