Болки при односи

Дискусија во 'Секс' започната од snake, 25 декември 2009.

1. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    975
    Допаѓања:
    1.241
    На pearll му/ѝ се допаѓа ова.
  2. paradoks1

paradoks1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки :) имам еден проблем за време на секс имам големи болки како печење но само за време на секс а така не осеќам никаква болка

3. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    paradoks1 да не е некоја инфекција гиниколог најдобро ке ти каже ,тоа може со месеци да трае и мене ми се случувало со вагинални таблети ми помина но препишани од гиниколог имав закачено кандида

На paradoks1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lavica.4

Lavica.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Zdravo devojki.Imam eden problem.Imav vrska 2 god imav odnosi so deckoto potoa raskinav pa 3 meseci nemav odnosi.Sega sum vo vrska imam odnosi so deckoto ama nemozam da se opustam kako sto bev vo minatata..koga imam imam bolki vo stomakot za vreme na seks i nemozam da se opustam...do sto e...? Ima nekoj da pomogne? Pozzz fala vi

5. џеси

џеси Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2016
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите :) ,
    Се зачленив на форумов поради една работа која ме загрижува и се надевам дека ќе ми помогнете.
    Со дечко ми ја изгубив невиноста и веќе околу 10 пати имавме секс, но сеуште чувствувам голема болка. Користиме кондоми и секогаш внимава на сум доволно влажна но болката е сеуште тука. Што може да е проблемот?
    Ви благодарам однапред :)

6. nat17

nat17 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    138
    па дури да заздрави раната од хименот ќе те боли првите пати то е нормално и кај мене беше исто не се секирај ништо страшно само гледај секогаш да си доволно влажна и то е то..

7. Pixy101

Pixy101 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2017
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    29
    Што е причината што имам болка по втората партија секс? Првиот пат е супер а вториот да речеме во рок од саат два, тогаш чувствувам иритација и болка во вагината и како мускулите да се стегнати. Мислење?

8. nikolija2

nikolija2 Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    141
    Па понекогаш ме боли грбот

9. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395
    Од што можи да се јави печење при однос? Веќе 6-7 пат помина откако имавме прв однос не би требало да имам такво печење.Од што можи да биди ?

10. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Прашај си го партнерот најубаво, дали и тој има некакви слични проблеми. На крај крајева постои гинеколог, закажи си преглед ништо страшно.

11. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395
    Не, него му е океј.
    Имавме пред месец без кондом и немаше никаква болка освен кога пенетрираше на почеток после беше многу убаво, а сега последно со кондом и дали дека сум под стрес цело време некако не ми е баш убаво само на почетоко и после некако се сморувам.А тоа поради пецкањето и мала болка неможам да се опуштам и се деконцентрирам.А имавме земено од црвените дурекс со пердувче шо се, не знам да не е од тоа пак.
    Секако ќе одам на гинеколог само пак ме интересира да видам што би можело да е.

12. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Најверојатно е до кондомот.. и јас имав таков проблем со кондомите, мразам кондоми посебно дурекс.. не ми одговараат, најзадоволна сум од спортекс јас.

13. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    395
    Ќе земам спортекс следен пат да видам или некој друг од дурекс.
    Знам дека беше убаво, не е од ненавлажнетост само пецкање имав а болка не и од време на време ми беше топ а после се сморував и не ми беше убаво некако само пецкање осеќав, а посебно кога го вадеше или кога пенетрираше тогаш најмногу.

14. girl_156

girl_156 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2016
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Zdravo :) mi treba vase mislenje
    Pri zastiten odnos imav bolki vo dolniot den na stomakot.. utredenta imav bolki vo muskulite,gadenje,vrtoglavica i pagjanje na kr pritisok
    Fala odnapred :) :)

15. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    915
    Допаѓања:
    2.037
    И мене ми се случува да почувствувам болка при одредени пози, но со промена на позата ја снемува.
    Секогаш користиме заштита а и дечкоми неодамна правеше одредени тестови и нема присуство на патогени микроорганизми кои би можеле да се пренесат.
    Мислам дека според тоа неможе инфекција да е одговорот, но сепак ме загрижува таа појава на болката.

Последна измена: 2 јули 2018
  16. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.128
    Допаѓања:
    40.344
    Акп те загрижува одговорот ќе го побараш на гинеколог. Овде е џабе, може само да се погодува

На fallenstar му/ѝ се допаѓа ова.
  17. cavalli

cavalli Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2016
    Пораки:
    663
    Допаѓања:
    1.619
    Болки се ствараат од груб секс и премногу триење.
    Од груб секс може да се измести и матката. Сепак посета на генеколог е најдобра опција.

18. flawless-98

flawless-98 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    72
    За првпат почнав да имам односи пред еден месец и оттогаш можеби 10 пати пробавме со партнерот, ама секогаш многу ме боли и крварам. Инаку, големината на партнерот е натпросечна. Дали мислите дека причина за болката и крварењето е големината, дали сѐ уште не сум скината (поради крвта) или нешто друго?

19. cavalli

cavalli Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2016
    Пораки:
    663
    Допаѓања:
    1.619
    Не е причина големината. Незнам колку внимавал пред да те скине. А за скината, скината си. Можно е и да ти излупил кожичка при односи и затоа те боли и крвариш. Мене ми се има исто случено. Сепак најдобро оди посети генеколог, тој ке ти каже се како што е.

20. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.572
    Допаѓања:
    5.908
    Пишав и во друга тема па ја видов оваа...
    При секс ми се јавува црвенило на малите вагинални усни и потоа ми се создаваат како брункички. Пап тестот е супер.
    И прекинуваме со сексот поради што некогаш ме печи мн. А користиме заштита а зедовме и лубрикант ... чаре?