Не може вака да си препорачувате лекови, едни на други. Ако имате болки, се оди на гинеколог. Не смеете на своја рака да земате лекови!
Кремата нема да и наштети туку ке и помогне, многу пати ми има помогнато. Сепак нека си посети гинеколог секоја кожа не е иста.
До сега не ми се случило такво нешто: Вчера кога започнавме со односи сопругот вели а и јас осетив Ова Фурна Е? Мнооогу ми е жешка такво нешто не се беше случило... се исплашив и кога првиот пат ми го стави мислам на чевата страна ко да сум имала нешто о да закачи не бесе болно ама непријатно и тоа беше се. Ко да имам внатрешна температура а особено зимата дланките и нозете ми се мраз. Не можам да отидам на болница такви ми се условите. Ама совет е добредојден. Ако треба преместете го мислењево
Vaka da ve prasam pred tri godini so mojot decko imavme odnosi ama i mi bese prv ama imav mn bolki ama nemav krv, poslem tri godini ne bev aktivna nemac odnosi sea periodov imav odnosi i nemav bolka ama krvarenje imav mn ama nabrzo trebase i menstruacija da mi dojde dali toa e nekoa infekcija jas nz ili nes e so matkata ve molam help
Имам односи веќе 5 ебени месеци и уште гадно ме боли ко ке влегва после не е страшно ама понекогаш има и крв. Шо е проблемот со мене стварно не знам. Да не случајно некоја има сличен проблем и објаснување?
Мене ми се случува тоа бидејќи имам атопичен дерматит..... Посети кожен доктор, доколку гинеколошки е се добро
Истото ми се случува и мене последните 3 односи ми се појави страшно чешање, надворешни болки на вагината (ме печи страшно)..Некој совет што да правам
Веќе долго време сме заедно сакаме да имаме однос предиграте е све ок додека да се дојде до тоа и не може да го сториме тоа се жали на преголеми болки некое искуство ве молам
Какви болки? Дали и е прв пат ако е нормално е и треба да се опушти ако не е прв пат да посети гинеколог најпаметно? Да не се работи за некоја инфекција или бактерија.