Болки при односи

Discussion in 'Секс' started by snake, Dec 25, 2009.

1. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Doctor's ima sapun na koj pisi deka e za infekcii,ne davajte pari za kremovi ili neznam sto drugo,isprobano.....

2. little women

little women Истакнат член

Еве мое искуство можеби ке помогне некому.. Оваа година и јас имав многу болки за време на секс и пап и брисеви и све е во ред ни инфекции ни бактерии значи ништо од тоа немам но некогаш мислам дека ми удира во некој ѕид и морам да сменам поза и ехо све е ок само што имам полицистични јајници но неможе ради нив нонстоп да имам болка не ми се од сега тие .. а инаку лекот еве го.. секој ден пијам по еден увин чај и од брусница и од тогаш болката се изгуби немам веќе.. Можеби некому ќе помогне но секако ако не сте биле да посетите и гинеколог.

3. Nivea80

Nivea80 Истакнат член

И јас имав долго време некои не многу големи болки додека не ги извадив миомите, сега супер ми е, баш уживам.

Men32 and Arjanit2021 like this.
  4. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Никогаш немам проблем со болка при секс но има ситуации каде што ми се случило неколку пати.
    Пример завчера имав секс и во одредени пози на пример доги, чувстував како да ме удира како во ѕид, и ме болеше, не можев да издражам и сменавме поза.
    И вчера пак пробавме, ама не таа поза, и немав болки ама после секс гледам имав крв малце.
    Ми се случило на неколку пати и не можам да разберам од што е? И денес имам болка во долниот дел на стомакот, така чудно ми е. А некогаш во доги сум супер, немам гајле, ама има денови кај што ме боли и не ми е јасно зошто

5. GirlVolley

GirlVolley Популарен член

И јас се соочувам со ова,најмногу за време на овулација… ако си во овулација внимавај полека и понежно нека биде

6. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Да одиш да си провериш брисеви кај гинеколог?!
    Можно е да е и некоја инфекција.
    И да не е, не ти е грешка да провериш.