Ама најјако беше кога го праша Дали ќе ме оставеше ако не ти родев машко? И овој Не бе душо какво оставање Се здрви А и оваа Пинар си го пика носот кај шо не и работа страшно ме нервира.И мислам дека Руксан најмногу ќе полуди највеќе ради тоа што Рејхан нема да сака да и прости ја полудеа жената стварно на самиот почеток ептен ја окривував али сега сфатив дека и овие другиве не се баш ко што треба..Што се однесува до Етем мислам дека многу се меша во животите на децата,им наредува што да прават,најправилно само Зинет постапи си се тргна да си го живее животот рајат а не тој да и диригира мажи се или не се мажи.Или како на Руксан што и вршеше притисок да роди машко па сега кога поминаа толку години се улижава се прави невин дека е Колку што е таа крива толку е и тој! Добро барем среќен крај ќе има
За Рејхан некои викаат дека била многу лоша сега,но јас не мислам така.Нормално е кога по 25/6 години ќе дознаеш кои ти се вистинските родители.Најмногу ме нервира оваа Шукран.Нејзе ја боли што Рејхан и удри шлаканица.Кај крива,уште не признава зошто и удрила.Искрено,мене да ми речеше такво нешто,како што и рече на Рејхан,косата ќе и ја откорнев!!!!!!!!! Маја во право си за Руксан и за Етем.
Ја гледав порано. Нели сега повторно ја даваат? Ваков сплет на настани само во турска серија може да има, ги надминаа и шпанците.