Што дека се вакви онакви со штикла енгелче кога за некој месец нема да знат од кого се бонбоните.Затоа јас си напишав на посебно бонбонче податоци со убави свечени букви моја идеја и моја изработка се бонбоните. Не ги правам целосно само до пола оти за месец дена е свадбата/. Уникат ќе ми бидат.
Пошто одамна не сум била на свадба ме интересира какви бонбончиња фрлаат во црква од некои слушнав се украсувале со паричка и ориз ќе може некој да ми каже?
Еве две врсти, убавки се секако но на овие бомбончиња не им се посветува многу внимание, повеќе се посветува внимание на бомбончињата со торта
^ AngelOfArh овие ти ги правеше? за твојата свадба? Зошто истиот модел јас го имав за кај мене во црква.
Ако ги делиш на сите гости, ќе направиш толку бонбончиња колку што ќе имаш гости. А ако ги делиш со торта помалку
Не кумата ги прави, она ги изработува за пари па вакви но морам да признаам многу поубави ги направи и за мене, овие се од друга свадба, зборам за овие што се како кругче, не тие едноставните
^да да за тие. Ај ќе побарам слика од нив, и баш ќе постирам ќе видиш истите се. Само што се со црвена панделка
^^ Сноуу откаде ги набави тие штиклите? Ептен добро смислено, многу ми се бендисва, и бтв јас првпат гледам такво нешто, ама ептен е интересно
^јас ги нарачав само штикличките, а потоа си ги украсував сама. Јас нели приватно си работам со тие китенчиња/бонбончиња, и само што ги видов таму од каде што нарачувам материјали, одма си ги нарачав и потоа јас си ги декорирав.
Идни невестички, баш денес разгледував нешто на Алиекспрес, и ми искочија пред очи кутивчиња за бонбони, оние кои сега се актуелни, не ги знам точните цени тука, ама мислам сигурно е над 50 тина денари од парче. Еве линкче, па и идеа да си нарачате и ви преостанува само да ги склопите и вметнете бонбонче. http://www.aliexpress.com/store/pro...dding-gift-Favor-Boxes/706619_1125312357.html
мене овие ми се многу убави ама сигурно се над 50 денари да и купуваш...здравје боже ќе си ги направам дома кога ќе дојди време за тоа