Јас немам сеуште купено,немам видено никаде.Веднаш штом ќе видaм ќе го купам Другарка ми ги има скоро сите и прекрасно мирисааат!
Ко мала ги користев, додуше и сега имам два дома. Милкшејк: И овој од цреша: Т.е овој од цреша потрошен е веќе, 2 капки само има и додека имаше сестра ми го користеше повеќе, мене не ми се допаѓаше многу, ама овој милкшејков си го користам почесто. А гледам и шампони имало, и тоа ќе се испроба наскоро. Btw, од Базаро ги купив и не ми личат на фејк.
Не сум ги користела воопшто се додека пред еден месец не го добив на подарок од сестра ми ова парфемче и ми се допадна стварно мириса слатко...само сум приметила дека кога се прска на облека мирисот трае подолго отколку да го нанесеш само на пулсните точки...незнам дали сум грешка ама мене така ми се чини.
Пред едно десетина или повеќе години татко ми, ми купи вакво од аптека. Купаваше лекови нешто и најверојатно забележа како се обесив на стаклото и ги гледав како да се колачи па му падна жал и ми купи Ете овој ми го купи Не го имав дотрошено и лани или оломнани си го најдов и си се израдував. Многу весело и убаво ми мириса - детски Другите не знам како мирисаат зошто само овој го имам користено. Кога ќе одам во аптеката каде што ми го купи секогаш ѕиркам да видам дали сеуште има. Пред околу една година имаше, а сега не сум проверила. Татко ми ќе ми се изнасмее кога ќе му кажам да ми купи пак едно вакво, ама па ми е гајле, си сакам
ее и мене ме вративте со парфемчињава назад во времето кога ги користев,незнам кои беа али се секавам кога отидовме со мајками прв пат да купам и кога ги видов сите одбрав еден розев дека тогаш се ми беше розево знам дека пред 3-4 месеци ги видов дека ги има во тедико а и сигурна сум дека ги има уште во најскоро време ке одам да си купам некое !!!
Кога ќе видев како мала бон-бонс се радував многу , значи ептен !!! омилениов , што и ден денес знам да го користам
Преубави ми се парфемите на Бон-Бон....немам зборови ! За роденден добив 2 парфеми на Бон-Бон,и прекрано мирисаат! Едниот беше Oxyden Bubble, на парфемот беше поставен Сунѓерот Боб А другиот беше Cotton Flower! И двата парфеми прекрасно мирисаат!
Лелеее како мала имав вакви 10 дезодоранси! Пред некој ден налетав во продавница на тој од ванила и сакав да си го купам,ама следниот ден кога се вратив веќе го немаше. :/ Овие парфемчиња ме потсеќаат многу на детските години.
Мммм мн ги сакам овие парфемчиња. Мн ми се слаткии . Имам користено повеќе но омилено ми е Cotton folwer(но го нема веќе. ) НЕКОЈ ДА НЕ ГО ИМА НАЈДЕНО Cotton folwer ПО МАРКЕТИВЕ,ДРОГЕРИИВЕ И АПТЕКИВЕ ВО ВЕЛЕС? ИТНО МИ ТРЕБА!! Ги имам пробаво и Иии го има ли некој користено овој primo bacio...? Може ли да ми кажете како мириса? ВЕ МОЛАМ ИТНО ДА МИ ОДГОВОРИТЕ! Спојлер ЗНАМ ДЕКА СУМ ДОСАДНА!!
Дечки, а знаете во Скопје каде ги има? Ги немам сретнато до сега. Ги имав како мала, ама не се сеќавам на мирисот. Знам само дека имав повеќе и дека беа некои од овие. Додуша првите два ми се познати. Ај ќе ве замолам, кој знае каде, нека пише или во темава или во ЛП.