Денес си го зедов од Зегин тој milkshake, ми мириса на нешто помеѓу ванила и чоколадно млеко Доста е траен, ама за сега за во лето не е, премногу е јак. А и мајка ми преска ме предупреди во нејзино присуство да не ставам, тежок бил, инаку ќе ме исели од дома
Мене баш ми се свиѓаат парфемчињава.Ко детски ама убаво мирисаат Иначе имам само едно такво пробано а другите ги имам само мириснато Го имам само ова
Се сетив на прекрасниот мирис на овие парфеми. Ќе си купам овие денови, или ќе почекам ми се ближи роденден па да им кажам на моите дома предвреме што подарок сакам Инаку ги имав порано овие и уште се сеќавам како мирисаа. Прекрасни се...
Омилениии, како мала мислев само овие постојат но мислам дека 98% од колекцијата им се свежи парфеми за пролет и лето, сега ме сетивте и решив да одам да купам хахах лалалала
Мене ми се баш супер парфемчињава,и иако се детски си ги користам од време на време Кога ќе ми текне како мала колку сум ги користела... Инаку овие ги имам :
ги користам онака секојдневно, преубо мирисааат и се евтини па да не ти е жал да ги распрскуваш.. овие ми се омилени
Љубов ми се парфемчињава. Кога и да отидам на заелено пазарче, следниот пат кога ќе ги видам си купувам едно, обавезно. Потсетуваат на дество,убави денови,карамела,шарени бомбони...прекрасности се !
многу ги имам користено повеќе како помала но и сега ги користам понекогаш Овој го имав а сега не сум го видела дали уште се произведува? Овие најмногу сум ги сакала
Да,сеуште се произведува. Еднаш си имав земено ваков ама розев а мирисот ... Ни еднаш не го искористив.
Не знам, јас од нет го најдов сликчево, можеби го има по пазариве, за парфемерии не знам, али треба да се разгледа на зелено пазарче.Таму ги има ваквите бон бонс малиција.