Неприкосновено #1 за мене е: Bon Bons Milkshake . Открив и едно ново: Bon Bons Primobacio . И моментално користам: Bon Bons Sweet Vanilla . Ги обожавам сите!
Љубовта на мојот живот Во моментов го користам fresh menta незаменливо ми е,преубаво мириса и трајно е . Следно на мојата пробна листа е bon bons milkshake .
Леле перфемчињата се закон,како мала цело вереме мајка ми ми ги купуваше, а исто така и сега чат пат знам да си купам . Омилени ми се:
Хехе ме навративте во младите луди години.Ги имам користнео сите и сега понекад знам да си купам по некое најчесто од милкшејкот,единствено само ми се гади од ванилата,а да многу ми е убаво и мелоди.
Леле ве молам кажете ми каде ги има парфемчињава,зашто нигде не можам да си најдам,а многу ми се убави ги користев помала кога бев и ми текна на нив се утепав од барање.. Фалаа
Уфф, го обожавам парфемчето. Значи феноменално нежно парфемче со пријатна арома. Ме потсеќа на детството.. други и сега некогаш имам желба да го купам бидејки преубаво мирисаат и траат што е најважно.
О, единствена ли сум што ги мрази овие? Целата колекција, секој можен мирис мене ме иритира и ми предизвикува превртување на секое можно цревце во организмот. Прелошо за мој вкус.. навистина.
Овој првиот значи преубаво ми мириса го обожавам А овој бљак многу гано ми мириса, не можам да го поднесам ич а сестра ми го користеше еден период.
^ Се. Јас отидов и го купив овој за братучеда ми. На шишенцето не пишува Bon Bons туку Bom Bont. Ама што знам, арно мириса...
УФфф Леле и јас овој го користев како по мала 8 одд и помала прекрасен е особено од фанила и музиц така некако беше иначе супер се типчињава на парфеми
многу нежни парфеми, ептен го обожавав тој од праска и сега на роденденот мој на една другарка и текнало па во поклончето ми ставила едно од праска
Парфемчињава луѓе, ми се срцки значи во 3-4 одд немаше парфем или десодоранс од Бон Бонс што го немав еј!Сите дезодоранси ги имав и сите парфемчиња Ме потсетуваат на нешто слатко И еве си чувам едно од нив сеуште Bon Bons Summer Cocktail и имам уште една капка ама не го трошам,си чувам за спомен.