Ги имам користено Bon Bons Milkshake, Melody, Primobacio и Oxygen Bubble. Од овие најубав ми е секако Мilkshake, Primobacio и Мelody има некој интересен мирис, од сите овие само Oxygen Bubble ич не ми се свиѓа. Други неможам ни да најдам, а сакам едно од лубеничка, праска, цреша и ванила. Можеби веќе не ги произведуваат зашто по аптеките (од таму ги купувам, на други места ретко ги има) ги има само Milkshake и Oxygen Bubble, a баш сакав да си го купам Primobacio пак. Ај ако ги видел некој негде нека кажува
Никогаш не сум им го сакала мирисот, уште од малечка ми се гадеше од нивниот мирис, а најдобрата другарка ги користеше. Мене ме гушат и не ми се воопшто убави. Мене лично ми имаат сите мирис на нешто расипано.
А каде се точно во веро? зашто јас бев пред 2-3дена кај козметиката и кај останатите парфеми немаше никакви од малиција...
Не знам дали ги има во Веро,ама во малите парфимерии сигурно ги има.Е сега ги нема сите видови на едно место.Затоа во потрага!
Хехехе моментално имам еден прикрај, тој од праска, инаку не ги користам како што ги користев како мала
Ги користев како мала. Но пред некој ден случајно налетав на вакви парфемчиња на Бит пазар и си го купив ова и презадоволна сум