дали имаш ставано ботокс кај нив и по која цена?Гледам постојано имаат промоција моментално 69 евра 2 регии, па не знам дали се однесува на најмала количина цената или како?
Zdravo dali nekoj ima praveno botoks kaj ancevska? Jas imam odeno kaj nea nekolku pati i so pomala kolicina sekogas me bockase.Podocna od edna doktorka dobiv soznnie deka nema mala kolicina ili pogolema te bocka i posle dve nedeli odis za korekcija
Вчера се боцкав денес главава ме уби од болење. Подолг период се боцкам и никогаш не ми било вака. Не знам дали е случајност или има некаква врска со боцкањето!?
Нормално е, најверојатно е од ботоксот и мене секогаш после ставање може да ме боли главата.Ден два максимум и поминува. За ефектот вреди да се издржи
Леле пеколно беше. Два дена не можев да функционирам, а модрица имам уште. Жолта. До сега не ми се случило ова ама го прегурав, вреди секако
Мора да е доктор за да боцка филер или ботокс. Најчесто забари боцкаат. Ако си видела слика од козметичко студио значи викнале лекар.
Било каков доктор може. Одат на обука специјално за таа намена. Потоа добиваат сертификат. Забари веќе се навикнати да работат на мали површини, и со пипави работи. Колку добро ке аплицираат зависи од раката на докторот.
Девојки, дали имате искуство со ставање ботокс кај доктор Роберт Стојовски или во Перла центар кај доктор Даниела Димитрова?
Jas bev ednas, voopsto bi odela pak. Botoks mi stavase na kontrola kako da ne mi ima stavano mi bese mestoto pa dodade uste malku. Se na se kako tretman da sum pravela nekoj a ne botoks. I sega sakam pak ama neznam kaj koj? Se razmisluvam dali novite Eterna vo Skopje sto otvorija ili Diamonds dental???
Нормално е првите неколку пати да не ти држи долго. Јас одам кај др. Коста во Derma plus и сум презадоволна.
Jas pred toa imam praveno kaj druga doktorka koja em mnogu profesionalna bese vo pristapot em mnogu ubavo aplicirase i rezultatot bese vrv, isto dolgo mi drzese. Ne raboti od opravdani pricini pa morav na dr mesto da odam. Ovde ne da ne traese dolgo tuku rezultatot bese mn los. Kako da ne sum stavala nisto. Ova odgovor na @Mini90 dadov ama ne izleglo pod nejzinoto prasanje