Zdravo, razgleduvam I jas za restylane za pod ocite... Dali ima nekoja iskustvo so ovoj filer .. preporaka za vo Bitola nekoj sto pravi, profesionalno...imam 37g I mislam deka e vreme da go osvezam liceto...Blagodaram devojki.
Феминки, имам прашање. Дали знаете салони кои користаат Јуведерм и Диспорт ботокс турски? Или некоја од вас користи? Јас ги увезувам од Турција, па сакам да ја знам цената што ја нудат по салони, а ако има некој што се боцка со нив нека ме контактира.
Здраво феминки Ќе ве молам искуство за ботокс на чело и околу очи кај д-р Даниела од Перла Исто ме интересира цената и пристапот на докторката
Најдобра! Нема грешка кај нејзе, око за естетика , пристап, професионалност. После нејзе се осеќаш подмладена и со поголема самодоверба.
Дали знаете која е цената за ботокс на чело во Дермаплус? Барем отприлика, бидејќи не знам како се движат цените.
Дали со ботокс може да се подигнат веѓите? Сакам да ставам ботокс на челото бидејќи ми се се поизразени брчките. Истовремено сакам да да ги подигнам веѓите, но не знам дали и колку е можно.
Можно е, кај мене имаше минимално поткревање зошто прв пат и помала доза. И да ставиш, само оди кај проверен ДР не кај естетичари. Сега е износен после 3 месеци па полека се спуштаат, затоа ти кажав бирај го докторот да знае точно како да инјектира за ефект на лифтинг. А дека има - има ефект.
Јас размислувам подолго време за ботокс на чело, но никако да се решам. Какви се вашите искуства и кој доктор би го препорачале?
Даниела од Перла. Јас и по 2 години не можам сосем да го набрчкам челото, сосем малку последнава година, веќе го заборавив покретот а многу често го брчкав со хоризонтални 3-4 линии како гримаса. Можам сега малку да ги наберам веѓите но ни тоа не можев и да сакав до неодамна.
Ти благодарам на одговорот. И јас правам гримаси со челото и особено сега летно време се гледам намрштена, а никако не собирам храброст да си ставам ботокс. И јас размислував доста да одам кај доктор Даниела. Се надевам ќе се решам во скоро време.
И јас размислувам за ботокс. А врска неам ни како се прави ни колку пари. Имам 3 4 линии на челото шо се доста изразени и се подлабоки стануваат. Ако може да ми кажете, еве кај оваа Даниела, од каде е , кај работи, колку пари е, колку пати те боцка во еден термин, дали после треба пак да ставиш и за колку време?
Види на инстаграм dr.daniela.dimitrova и perlacenter има слики на вториот повеќе. За пари не се сеќавам, зашто и филер и ботокс правев. Те боцка колку што ти треба откако ќе те прегледа. Во ск е ординацијата, а за трајноста, индивидуално е, пазуви за мене еднаш годишно, дланки на 4 месеци, ( против потење) за лице 2 години сеуште имам ефект.
Zdravo od koe studio vo sk ste zadovolni za botoks i koja e cenata? Ne sum stavala a sakam da pocnam, pa sakam da znam na sto da vnimavam