Daniela vo Perla, edinstveno sto treba da vnimavas e kade ke stavis... Izberi profesionalci ne amateri...Botox ne e tuku taka, moze od nepravilno staven i nekvaliteten svasta da se sluci.
Da imam pozitivno iskustvo. Nema nisto samo da ne se navednuvas toj den so glavata nadolu i da ne spies na strana ili so glavata vo pernica, alkohol isto ne. Za cena neznam zosto e individualno, zakazi si konsultacija i ke ti kaze taa, bezplatno ti e konsultacija sekako...
Здраво. Би сакала да ве замолам за искуство со ботокс, ама главно од доктор.Имам многу лошо искуство од козметички третман на лице кое резултираше со фацијална пареза, од која едвај се оправив после 1 година.Сега ќе полнам 40, па би сакала пред роденденот да ставам ботокс,сметам дека навистина ми е потребен, а сеуште имам страв од било каков третман на лице.Затоа ќе ми значи секое ваше мислење и искуство со користење на ботокс, доктор, каков ботокс се користи (дали ботокс или dysport- за ова слушнав дека во мк, најчесто се користи dysport), цена, на колку време се аплицира? Воедно би сакала да прашам и ако некој има искуство со др. Дејан Димитровски (ми излезе на фб негова страна,ми личи многу ок, ама немам некој што има искуство со него).
Пак јас. Имам ставано dysport во пазуви кај Роберт Стојовски, и во лице кај Даниела од Перла ( не се сеќавам дали кај нејзе се работеше за диспорт). Роберт е пластичен хирург, Даниела е стоматолог. Што конкретно те интересира?
Ако , баш сум ти благодарна, многу ми значи секое лично искуство.За Роберт знам дека е пластичен хирург и кога му пишав еднаш пред две години (пред да останам трудна, затоа го одложив ставањето ботокс), ми рече дека кај нас се работи само со dysport (сега може веќе не е така, зашто од тоа што читав на нет, сфатив дека е подобро и поефикасно ботокс за чело, а додека dysport се користи само за глабела). Главно ме интерисира добар и искусен доктор кој работи со ботокс или барем во комбинација од ботокс и dysport), и колку најдолго време треба пак да се аплицира, или тоа е сепак индивидуално.
Јас кај Даниелс платив скоро 36 илјади денари. Некако не знам дали имав мн брчки или по друго се пресметува цената. Ме боцна неколлу пати на чело, меѓу веѓи, околу усни и задоволна сум. Сеа треба пак да правам и сакав да ве прашам девојки, дали е секаде оваа цена или можам да најдам и поевтина. Да напоменам ко за прв пат задоволна сум си од тоа што добив.
Не сум ставила ботокс сеуште, ама оваа цена мене ми изгледа превисока.Сега баш прашував на повеќе места за цена, и главно по регија во просек се движи околу 3000 денари, За три зони, обично се движи од 12000 до 14000 денари. Да не имаш правено нешто плус, ама пак ми личи многу.
во Етерна ставав јас ботокс на чело и глабела, 4000ден една регија е, имаат некој пакет сега 3 зони за 11 000 ден. Докторка дерматолог ми ставаше што работи и на клиника. Веќе 5 месеци се поминати и почнува малце кај едната веѓа таму каде што и имав најголема брчка по малку да се познава пак. Не знам со кој бренд работат, меѓутоа колешка една иде и нејзини другарки се боцкале таму па така и одбрав по препорака. Исто и другите две докторки што им се таму работат и на клиника и тука и знам едната е и хирург, можеби и другите две исто ама не сум сигурна. Имав мала главоболка 2, 3 дена после апликација и толку.
N не, не ништо повеќе ми стави и кај образите на повеќе места ме боцна сакам да кажам, ама ништо друго не правев. Баш дека сега читам овде други цени сакав да прашам.
Тоа е сепак премногу, баш прашав уште на неколку места, цената е таа, просек 200 евра. Само не ми е јасно зашто те боцкала кај образите, колку што знам ботокс се користи главно за чело, глабела и очи, а за образи мислам дека се користат филери.
New 20 и двете докторки се супер!!! Хијалурон да не ти ставала?? Прашуваш за др. Дејан..што знам ..јас мислам дека ако е добар нема да се рекламира во женски домаќински муабети секој втор ден .. фотошопирани слики апла..Оди само кај проверени доктори! Ти ги предлагам Кате и др Белан во new 20 . Нема да згрешиш.. ќе ти кажат и дали смееш или не смееш да ставиш.. На вратот ботокс мислам дека не се става..имаат други методи за таму..
Фала најмногу на споделеното искуство, баш ги најдов new20 на инстаграм и ги контактирав на тел, супер им е страната а и докторките.
Докторките се профи..дерматолози..и двете со потекло од Русија ☺️ Одлично зборуваат македонски јазик..одлично си ја познаваат работата и користат најнови методи на аплицирање! Баш ми е мило дека ти помогнав! ❤️
Дали знаеш која е цената за ботокс (две зони) без попуст? Планирам да ставам зимата декември месец а сега гледам имаат попуст 10.000 ден