Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ботокс

Дискусија во 'Лице' започната од Spidy, 8 февруари 2013.

1. Mayaasa

Mayaasa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2018
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    172
    Daniela vo Perla, edinstveno sto treba da vnimavas e kade ke stavis... Izberi profesionalci ne amateri...Botox ne e tuku taka, moze od nepravilno staven i nekvaliteten svasta da se sluci.

На GretaGarbo и Zfer им се допаѓа ова.
  2. Zfer

Zfer Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2020
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    40
    Imas pozitivno iskustvo so nea? Koja e cenata? I dali ima nus efekti , glavobolka i drugi pojavi?

3. Mayaasa

Mayaasa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2018
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    172
    Da imam pozitivno iskustvo. Nema nisto samo da ne se navednuvas toj den so glavata nadolu i da ne spies na strana ili so glavata vo pernica, alkohol isto ne.
    Za cena neznam zosto e individualno, zakazi si konsultacija i ke ti kaze taa, bezplatno ti e konsultacija sekako...

4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.613
    Дали некоја ставала Ботокс на вратот? Да каже искуство...

5. slatka39

slatka39 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2023
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    698
    Здраво женски, дали знаете да ми препорачате салони за завршување на курсеви за ботокс?

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.485
    Допаѓања:
    201.381
    FB_IMG_1722682355507.jpg

Јави се, прашај дали има уште место.

На slatka39 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Маја Т

Маја Т Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2017
    Пораки:
    2.143
    Допаѓања:
    6.673
    Здраво. Би сакала да ве замолам за искуство со ботокс, ама главно од доктор.Имам многу лошо искуство од козметички третман на лице кое резултираше со фацијална пареза, од која едвај се оправив после 1 година.Сега ќе полнам 40, па би сакала пред роденденот да ставам ботокс,сметам дека навистина ми е потребен, а сеуште имам страв од било каков третман на лице.Затоа ќе ми значи секое ваше мислење и искуство со користење на ботокс, доктор, каков ботокс се користи (дали ботокс или dysport- за ова слушнав дека во мк, најчесто се користи dysport), цена, на колку време се аплицира?
    Воедно би сакала да прашам и ако некој има искуство со др. Дејан Димитровски (ми излезе на фб негова страна,ми личи многу ок, ама немам некој што има искуство со него).

На GretaGarbo му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.439
    Пак јас. :D
    Имам ставано dysport во пазуви кај Роберт Стојовски, и во лице кај Даниела од Перла ( не се сеќавам дали кај нејзе се работеше за диспорт). Роберт е пластичен хирург, Даниела е стоматолог.
    Што конкретно те интересира?

На Маја Т му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Маја Т

Маја Т Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2017
    Пораки:
    2.143
    Допаѓања:
    6.673
    Ако :D, баш сум ти благодарна, многу ми значи секое лично искуство.За Роберт знам дека е пластичен хирург и кога му пишав еднаш пред две години (пред да останам трудна:), затоа го одложив ставањето ботокс), ми рече дека кај нас се работи само со dysport (сега може веќе не е така, зашто од тоа што читав на нет, сфатив дека е подобро и поефикасно ботокс за чело, а додека dysport се користи само за глабела).
    Главно ме интерисира добар и искусен доктор кој работи со ботокс или барем во комбинација од ботокс и dysport), и колку најдолго време треба пак да се аплицира, или тоа е сепак индивидуално.

На Dentina му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    640
    Јас кај Даниелс платив скоро 36 илјади денари. Некако не знам дали имав мн брчки или по друго се пресметува цената. Ме боцна неколлу пати на чело, меѓу веѓи, околу усни и задоволна сум. Сеа треба пак да правам и сакав да ве прашам девојки, дали е секаде оваа цена или можам да најдам и поевтина. Да напоменам ко за прв пат задоволна сум си од тоа што добив.

11. Маја Т

Маја Т Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2017
    Пораки:
    2.143
    Допаѓања:
    6.673
    Не сум ставила ботокс сеуште, ама оваа цена мене ми изгледа превисока.Сега баш прашував на повеќе места за цена, и главно по регија во просек се движи околу 3000 денари, За три зони, обично се движи од 12000 до 14000 денари. Да не имаш правено нешто плус, ама пак ми личи многу.

12. Zumbulce9

Zumbulce9 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    874
    во Етерна ставав јас ботокс на чело и глабела, 4000ден една регија е, имаат некој пакет сега 3 зони за 11 000 ден. Докторка дерматолог ми ставаше што работи и на клиника. Веќе 5 месеци се поминати и почнува малце кај едната веѓа таму каде што и имав најголема брчка по малку да се познава пак. Не знам со кој бренд работат, меѓутоа колешка една иде и нејзини другарки се боцкале таму па така и одбрав по препорака. Исто и другите две докторки што им се таму работат и на клиника и тука и знам едната е и хирург, можеби и другите две исто ама не сум сигурна. Имав мала главоболка 2, 3 дена после апликација и толку.

13. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    640
    N
    не, не ништо повеќе ми стави и кај образите на повеќе места ме боцна сакам да кажам, ама ништо друго не правев. Баш дека сега читам овде други цени сакав да прашам.

14. Маја Т

Маја Т Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2017
    Пораки:
    2.143
    Допаѓања:
    6.673
    Тоа е сепак премногу, баш прашав уште на неколку места, цената е таа, просек 200 евра. Само не ми е јасно зашто те боцкала кај образите, колку што знам ботокс се користи главно за чело, глабела и очи, а за образи мислам дека се користат филери.

На GretaGarbo му/ѝ се допаѓа ова.
  15. GretaGarbo

GretaGarbo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    40
    New 20 и двете докторки се супер!!!

Хијалурон да не ти ставала??

Прашуваш за др. Дејан..што знам ..јас мислам дека ако е добар нема да се рекламира во женски домаќински муабети секој втор ден .. фотошопирани слики апла..Оди само кај проверени доктори! Ти ги предлагам Кате и др Белан во new 20 . Нема да згрешиш.. ќе ти кажат и дали смееш или не смееш да ставиш..

На вратот ботокс мислам дека не се става..имаат други методи за таму..

Последна измена од модератор: 14 август 2024
  16. Маја Т

Маја Т Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2017
    Пораки:
    2.143
    Допаѓања:
    6.673
    Фала најмногу на споделеното искуство, баш ги најдов new20 на инстаграм и ги контактирав на тел, супер им е страната а и докторките.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  17. GretaGarbo

GretaGarbo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    40
    Докторките се профи..дерматолози..и двете со потекло од Русија ☺️ Одлично зборуваат македонски јазик..одлично си ја познаваат работата и користат најнови методи на аплицирање! Баш ми е мило дека ти помогнав! ❤️

На Маја Т и koritsaki им се допаѓа ова.
  18. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.524
    Допаѓања:
    106.052

Дали знаеш која е цената за ботокс (две зони) без попуст?
    Планирам да ставам зимата декември месец а сега гледам имаат попуст 10.000 ден

Последна измена: 17 август 2024
  19. GretaGarbo

GretaGarbo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    40
    Мислам дека е 12.000 ама често имаат попуст.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Eni.r

Eni.r Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2018
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    2.209
    Искуство со др. Весна Стојановска? Промоиталиа..
    Има попусти сега..