Да ботоксот превентира и брчки во иднина, а со хиларуон само се пополнуваат. Ама дали има ефект? Тоа ме интересира,дали нема да се познава брчката? Имам две фини линии на чело и кога не ги кревам веѓите ми се познаваат, и имам брчка од смеење на едната страна од усната,а не сакам ботокс да редам. Би ми пречело чувството на затегнатост.
Смени го докторот...те лаже И тоа зависи од докторот, мојот ми прави корекција после 2 недели и на ботокс и на филери и корекцијата е бесплатна да
Јас веднаш имав резултат. Уште од наредниот ден здрвено челото. И сега еве 20 дена исто е. Ќе видиме колку ќе трае
Ако ставаш прв пат ќе ти трае 4 месеци, после повеќе и зависно колку ти ставил докторот, резултат има по малце одма а краен е за 2 недели кога се прави и корекција ако негде не фатил добро, мислам така треба најправилно е сеа зависно докторот може да ти стави помалце или ич да не ти ни прави корекција мада нема шанса ич да нема потреба негде да се достави
Корицаки ти глабела ставаше така? Ставив и јас денес, па сега чекам да видам резултати, немам вака брчки ама таа меѓу веѓи на нерви ми одеше.