Како да проверам дали сум алергична на хијалурон и ботокс? Зошто на милион хемикалии сум веќе алергична.
Ти и твојот круг во 9/10 случаи нема да препознавате шминка + корекции, туку ќе се изназјапате колку е таа жена со "природна" убавина. Десетиот случај кога ќе препознаеш е кога е over the top или има деформираност. Ботокс е токсин иначе, не се става во усни.
Напрљви си алерго тест. Земи си упат од кај специјалист. Ама тешко даваат. И јас сакав да проверам алергии, ми рекоа не може да ти дадеме упат за алерго тест.
Имам правено, ама ова за ботокс кај има, прв пат слушам дека има ваков тест? А и јас како се запнав со прашањава, мислиш утре ќе ставам.
Абе и задутре да ставаш, направи си тест. Да не испаднеш како баба Зумбула во лицето. Јас ич не би сакал да правам такви работи. А и не е тоа за нас машките.
Вајда на филери мислиш.. Тоа дека ќе им се исто така добри ко на девојки со природно полни усни, у заблуда се скроз ама скроззззззз, никад тој ефект не би го постигнале, за жал се забележува од километар. А за ботоксот.. Дај старејте ко шо треба бе, прифатете си ја реалноста и годинките, и старејте со стил. Џабе и 1000 ботокси, кај можете да им парирате на младите девојчиња, нит е возможно, нит е нормално, не ви личи. Се' во свое време. Права дама, дотерана, негувана, средена, може да изглеа топ на секоја возраст, не се задолжително потребни вакви будалаштини, ама вие си знаете.
Уште па кога ќе ги видиш на слики со duck face, или со искршени кичми за да покажат задник, да ти се поврати