Мене Syoss, број 4.1 средно кафеава ми ги покри белите влакна. Е сега колку миења ќе трае тоа допрва ќе видиме, пред 5 дена се фарбав. Инаку имам зезнати седи, посветло кафеава било која класична фарба не ми ги покрива. Да напоменам, од тие поефтини беше без амонијак накај 205 ден на попуст во ДМ (приметив дека имаше и syoss поскапа без амонијак)
Сега гледам,веројатно сум ставила слика од фарба со амонијак, значи ваква слична беше,а дека е без амонијак пишува напред потенцирано...
1 месечно или на месец и пол мн имам бели срам ми е така да се шетам исто и со првата бременост фарбав без амоњак тогаш Гарниер земав.
Јас и во двете бремености во прво тромесечие не се фарбав. Од второ веќе почнав со Сајос без амонијак, супер ми фаќа бојата и ми покрива бели влакна.
И јас имам мн бели ама прв триместар не се фарбав, прскав спреј боја на коренот од лореал, го има во дм.
Досега (22ра сум недела) 2 пати сум фарбана, еднаш по нова година и еднаш сега пред Велигден со првото мислам и почесто беше. Ама веќе 3та недела и белите се гледаат. Дали покрива бели тој спрејот? И стои до наредно миење?
Прекрива, како боја за чевли е , мојата е многу бела 4 месеци терав само со спреј, има и поефтина варијанта во дм ама не знам како се викаше.
Мене фарбата воопшто ме ми фаќа,се фарбам црнаа ми излегува чоколафна на црвено,хормоните ди го прават своето и цела бременост си ја истерав со таква боја на црвенкасто
Еее истооо само што јас бев плава.Несакаше да ми фатат фарбите.Се одкажав ја испогорев само косата лом и на крај се исфарбав кафена
јас имам темна косаа и се фарбам црна па црната да не фати фа ме вага чоколадна на црвено дури ми е чудно овие хормоните како прават хаос во организмот