Лореал исто. Преубави се, околу 500 и нешто денари. Пишува траела 20 миења, нема врска 2 месец сум и никат не ми била поубава бојата. Со обичните фарби, не ми траела како со оваа
Ако ставаш по една ќе ти биде доволна. Јас имам ретка коса, не е многу долга под рамена и една ми е многу, малку останува од фарбата секогаш.
Мешиња од ко останав бремена не сум фарбана. Сакам сега пред Велигден да се средам. Предложете некоја фарба без амоњак. Или пак да земам нормална фарба со оглед на тоа дека сум 6ти месец?
Лореал , не продиџи , другата поскапата Без амонијак е.?Два месеци откога се исфарбав не мрда бојата. Со обична фарба не ми издржуваше до толку.
@Luna91 не знам каква боја се фарбаш, јас првиот пат со плава каква што бев ама на фризер и не знам каква беше фарбата, не беше со хидроген туку со блонд активатор. А после решив да сменам и сега со нова фризура сум, темно кафена ама со обична се фарбам дека послаб е хидрогенот за неа.
Јас се фарбам редовно со Garnier Olia нема амонијак бојата и ич не мислам дека послаба. Дури и подолго ми трате од некои други со амонијак што биле. Со неа си се фарбав и во тек на бременост. Од мирисот на амонијакот од друга жена што седеше до мене на фризер ми се слоши па си седев надвор среќа убаво беше времето додека неа не ја средија.
Јас земав на Syoss, баш денес ке се фарбам Без амонијак е... другите тешко и јако мирисаат, јас онака неможам да ги поднесам, а не па трудна Мада немам искуство со оваа, ама претпоставувам дека не мириса така јако...
Јас земав black-brown се надевам нема да испаднам апла црна.. мада ми стои и црна, ама сакам како мојата за да не се фарбам веќе... сега во две бои ми е (надоле црвенко кафена, горе мојата црно кафена)... сакам да добијам како мојата и веќе крај на фарбањето, се додека не дојдат бели влакна. И да испаднам потемно ваљда со тек на време ке се изедначи... иде лето сонце, ке осветли ваљда...
Мамички јас од утре ја почнувам 23та недела (т.е. 6ти месец сум). За тие 6 месеци немам ставено фарба на косата, па си закажав за утре да си го обновам с/омбрето, дали може да наштети тоа нешто на бебчо? Се двоумам