Јас секој месец се фарбам Е сега ке подпрекинам дека неможам да го поднесам мирисот ама на бебе ништо не штети
Во ДМ има фарба-кесичка како еко-колор е без амонијак е, и чини 50 ден. Трае до 5-6 миења, а мене ми траеше скоро месец дена. Пред одмор се фарбав со неа-Јуни месец и сега пред некој ден.За летово и трудни мами супер е
Jas 7meseci kako ne sum se farbala.Si mislev aj da pominat bar prvute emseci dur se razviva plodot.I taka sansa mi bese da prekinam so farbanje.Nemam beli vlakna uste.Veke mi e ko ombre da sum pravela i bas mi e ubava.Frizerkata so mi pravese frizura se smee.Vika vakva da sakas nema da izleze.
Здраво мешковци, дали се фарбате ? Јас се немам исфарбано 4месеци не чинело првите месеци сега сакам да се исфарбам ама некако ми е страв ....позз
Побарај си фарба без амоњак. Јас се исфарбав еднаш во 4ти со таква фарба, слична боја до мојата и следно планирам кога ке влезам вово 9ти ама јас можам да си дозволам да не се фарбам често слична ми е бојата на мојата, само понекое бело влакно што треба дада го прикријам.
Фала ке побарам баш ќе видам оти неможам да ја гледам појќе дека плава ми е фарбана а природно ми е кафена...
Mamicki sakam da prasam denes kupiv farba bez amonjak hidrogen dali bi mozelo nekoj da kaze dali smeam da se isfarbam. Sakam da se spremam pred odenje vo bolnica pa me e strav da ne nastetam na bebuska moja si velam da izdrzam uste malku ama epten sum podniknata do pola kosa 9m bez farbanje izdrzav sega nekako se mislam. Baram sovet
И јас здравје сомбре ќе правам пред пораѓај а се фарбам претежно сама па два пати се имав исфарбано во рок од 2 недели без да знам дека сум бремена
Извини штo ќе се зaмешaм aмa сoмбре и слични се прaвaт сo блaнш a тoa никaкo не е дoзвoленo вo бременoст. Oсвен aкo имa некoјa нoвa oпцијa без блaнш и без aмoнијaк aмa кaј нaс чистo сумљaм. Биди внимaтелнa сo хемиите, не е сееднo. Oвa е сaмo нaјдoбрoнaмерен сoвет, a избoрoт твoј
Феминки јас сум 5 недели бремена се мислам за фарбање имам свеченост крајов на месецов се фарбам плава. Читам муабети шубе ми е али како да одам со подраснат трмно кафен корен....
Јас во вториот месец еднаш се фарбав со фарба без амонијак ама место плаво тоа кафеаво фати, пошо темно кафеава сум природно а 7 год се трудам да сум плава, па после се откажав два месеци од фарбање пошо размислував што со косава и сеа кога влегов у 4ти се решив за омбре сомбре и онака имам подникнат корен. Па се надевам нишо лошо нема да се деси и онака коренот не го фарбам туку само влакното