Devojki prvo tromesecie od bremenost sum ..i sakam da ve prasam dali e dozvoleno da se ofarbam so kna? Mislam deka toa ne e voosto stetno? Dali nekoja ima do sega takvo iskustvo? Devojki ke moze nekoja da mi odgovori ako zna nesto vo vrska so knata
И јас сакав да се фарбам сомбре, ама некако многу пари ми бараат 1800ден. Па ќе се исфарбам како и секогаш, инаку се фарбам плава, па сакав да не се фарбам толку често и затоа да ми остане темен коренот, а морам на фризер морам малку и да се шишам. 10та недела сум бремена, мислам дека нема да биде страшно, се фарбав многу почесто во првата бременост, сега од многу читање останав нефарбама 3месеци
Каде купувате фарба за коса без амоњак?Не сум фарбана 5 месеци и веќе не можам да се гледам,секако ќе се фарбам ако сега на контрола ми дозволи др.
Гарниер Олиа мислам дека е без амоњак, ама не сум сигурна. Јас пак ќе се фарбам во јуни сум на свадби, нема да одам обелена. Ќе барам без амоњак.
Фарбава е без амонијак предобра е многу сум задоволна,ја купив од Cosmo во Сити мол 470 денари,предходно се фарбав со кна ама не ми покриваше бели влакна...Оваа фарба ми ја препорачаа за трудни и супер ми е и бели ми покри иначе сум 4 месец,до 3ти се фарбав со кна.Позз
До крајот на 3 месец не се фарбав (ставив еднаш колор шампон). Во 16 недела ми беше првото фарбање со Лореал продиџи (без амоњак), одлична е фарбата мн мекана ја направи косата од толку масла што содржи, добро фати и нијансата. Нареден пат после 2 месеци негде си велам ( на свадба сум) пак би ја зела истата фарба и само така горе кај патецот и околу него и кај ушите ќе ставам, само во тие делови имам бели влакна, а фарбата е иста со мојата природна коса, па со една фарба два пати ќе се исфарбам.
Предложете добра црна фарба без амоњак? Сакам да се фарбам ама ќе мора да почекам уште еден месец да влезам во 4ти месец па после така ми рече матичната. Инаку секако само корења фарбам а до сега се немам фарбано со фарби без амоњак па незнам ниту една
Има повеќе фарби без амоњак, и јас прв пат користев таква фарба пред еден месец. Фарби без амоњак има од Лореал ( продиџи), Сајос ( назначено е на амбалажата дека е без амоњак, од Веро ја зедов јас) и Гарниер имаат без амоњак. Лореал ја користев првиот пат и горе долу сум задоволна само цената е повисока, за овој пат зедов Сајос па ќе видиме како ќе се покажи. Поздрав мила
Па како што се секавам Лореалот ја зедов околу 350-360 отприлика а Сајосот 240 ја зедов од Веро. Е сега не заприметив дали е редовна цена на Сајосот или беше некоја промоција. Ќе пишам во август ко ќе се исфарбам со Сајосот како ќе сум задоволна
Јас планирам пак со Гарниер олиа да се фарбам околу 250 ден е. Скапа ми е Лореал, јас по 2 фарби ставам една ми е малку.
Pa tuka negde i jas pocnav da se farbam..posle 14ta nedela..kako se paga toa pochetok na 2ro tromesecie.
Мене матичната ми рече од второ тромесечие може ама со фарби без амоњак што се. Инаку ја сум 13+5 и се исфарбав со кна бидејќи неможев да си ја поднесам веќе косата па здравје од кога ќе влезам у 4ти со фарба ама без амоњак