Еве сум пишала на предходните стр. Баш вчера си ја купив пак фарбава во Дм е на попуст 365 денари,јас сум мнг задоволна
Многу се мислам дали да се фарбам,не сум фарбана 5 месеци од кога останав бремена. Немам проблем со седи влакна,мојата е темно кафена природна,но се фарбав црна. Не ми дели многу коренот од врвовите,но некако безживотна ми е никаква. И ми опаѓаше периодов доста па некако како 5 влакнеста сум а секогаш кога ќе се изфарбам ми е сјајна барем одреден период. Дали да си се исфарбам без амонијак кафена темна,да не е црна вака пред празнично. 19 недела сум Или колор шампон да си земам,колку за сјај да имам?
Јас си се фарбав и со обична фарба и со без амонијак ништо не смета , не е штетно не си прајте такви мисли безпотреба , А и гелни нокти си правев во бременост
Си земав @Bella* лореал иста како ти што имаш постирано погоре 484 ден е. И сега гледам во упатство дирекно од туба да се нанесуба,демек не со четче. Така си се намачка ти? Или да си ја заматам во тањирче стара школа
Менр мајка ми ме фарба и од тубата дирекно како што е на упатството така праевме...ма да можеш и да ја ставиш во тањирче како си сакаш Мнг сум задоволна од фарбата преубава ми ја прави косата мада е поскапа ја купувам една само за коренот А ако сакам цела коса ќе трева две три фарби за мене дека ми е долга косата
Јас сум 4ти месец а денес веќе 3 пат се исфарбав и тоа плава се фарбам и плус сама.Не ми забрани доктор такво нешто.Средувајте се женчиња убави да бидете .
Си се исфарбав,убавина мека коса Не дека сум прашала гинеколог дали смеам или не. Читајќи тука се подзамислив дел се фарбаме дел не. Ама па стварно беше потребно да се исфарбам за живот на мојата коса И супер е со тубата ова да си се шлапаш,по лесно ми се виде мене
da da epten lesno ide poednostavno e nekako mene mi zabrani doktorkata neznam zasto,farba klasicna i pravenje nokti prvite 3 meseci pa od 4 mesec kna,pa posle od togas do sega sum so ovaa bez amonjak i super mi e
Од фризерски аспект ви кажувам дека не е штетно. Значи хемикалија е па да не удишувате затоа е тоа 'не треба да се фарбаш во бременост'. Инаку каква врска би имало коса со плодот, никаква. Сум видела 100 трудници што се фарбаат шишаат итн.Јас дека ја пуштам од боб со бели врвови ја фарбав 2,3 пати само плавото за да ми се изедначи и гинекологот као демек приметил немој да си ја фарбала ова она викам си знам јас тоа работев така да не ми требаат совети околу коса. Сега немам потреба ама доколку сум плава или имам седи влакна ке се фарбам и тоа како.. трудна сум не сум отпишана па да се запустам.
И јас бев во 15 недела т. е. пред 2 недели, морав Испрочитав, прашував имаше поделени мислења, ама воглавно дека не се мачка скалпот повеќето беа за. Кога ми ставија фолии седев надвор на отворено и барав што пократко да стојат. Бојата излезе иста како порано.
Јас! Користеше фризерката некои фарби без амониа или што и да е и некаков органски хидроген што не е штетен за трудници. Не знам дали има такви производи во Македонија.