Да и јас се одлучив за 23 зошто на мојата уста изгледаше потпочно исто. И јас сум со темно кафена коса па супер одговара
Најсовршениот црвен кармин на светот Ruby woo Mac, го купив од станство околу 20е. Мат текстура, не се препорачува за суви усни и потребна е хидратација на усните пред нанесување. Многу е долготраен и одлично изгледа на фотографии. Одговара на секој тен и е кармин заради кој имам добиено најмогу комплименти.
Само не ми велете на Севентин, 22ката, ве молам. Се убив од барање, никаде го нема. Башка ми се чини дека некако посветол е од ова, иако другарка ми вика дека се исти. Нешто друго? Цената не ми е битна, само да има убава структура.
Овие ги користам јас, од Golden Rose, убави се. Ја купив двојката пред некој ден и 09 ја имам, нежни се и за преку ден си ги користам, на се одговараат.
NYX Bruised lipstick или NYX Very berry , овие кармини можеш да ги порачаш од ибеј , јас досега имам 2 мат кармина од оваа марка и се предобри а не се скапи од овој селер јас порачувам http://www.ebay.com/itm/1-NYX-Extra...3792125?pt=US_Makeup_Lips&hash=item4cf4283c7d