@mamma-mia , провери ли во Космо во Сити Мол? Таму секогаш сум го гледала. Или тоа кај Беко. Најопремени се. Или од Голден Роуз класичните, 124 мислам дека беше бројот, ист таков е. Мене најомилен во ваква боја ми е тој на Ревлон 477. Купен ми е од Космо од пред една година можеби, па провери дали ќе ја најдеш и таа нијанса.
Ист ваков, значи потполно ист е Bare Impact од Avon. Читав низ темава и видов дека повеќе девојки тука бараат ваква nude нијанса на кармин, така да мислам дека ако си го купите Bare impact, нема да згрешите.
Црвеното издание на Rimmel - Kate Moss, #104. Оваа е многу искварцана во лицето, чудно и` се двои нијансата, ама кога ја гледам според мојот кармин, бојата е таа.
http://www.alexandar-cosmetics.com на странава ги нарачав стигаат на домашна адреса. Двете карминчиња беа по 310 ден,а сјајчето 410. На страната има една цена,а ги платив по друга цена. Затоа следен пат ќе им пишам по колку се па после ќе нарачам.
На боичките од Крејола пишува дека не се токсични и немаат некои токсични материи. Ако си правам дефинитивно само од нив би направила. Не знам дали има кај нас, јас имав како мала некој ми ги прати од странство
вакво, мат да е и не многу скапо? приближна боја слична има во палетата на голден роуз мат кармините?
Golden rose 23 ^ velvet matt Овие се повеќе на црвено а ваква потполно иста од гр 136 побарај Модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните мислењето, редактирајте.
Red revival 645 Dazzling plum 835 Plum perfect 435 Побарај ги само незнам дали ги има сите бои , јас долго време ги барам овие нијанси подоле ама никаде ги нема во ск
Значи бев во 3 продавници на космо во две на дм и никако на кате мос мат колекцијата што е кармини бр. 104 и 107 не можам да ги најдам само 111, 109, 102 и 105 ги има секаде кај што дури и еликсир бев иако 40 ден се пискапи и таму немаше друго место кај да барам кажете??
И јас едно време ги барав ама ги немаше , изгледа не ги носат тие броеви во Мк јас еднаш овој темниот го барав ама никаде го немаше