Фала ти @mims-89 , преубав ти е Есте, ама имаш право, летна боичка е. Јас го имам на YSL бр. 12, Forbidden Burgundy и ми е еден од омилените за овој период. Кармините им се прекрасни, обавезно ќе го видам YSL 19, тој ми изгледа како полн погодок
@marama може овде да ставиш слика или да ми пратиш мене од моливчето што си го земала, и јас барам таква боја
Golden rose 124 ili 125, ne se sekjavam bash me mrzi da stanam da go vidam brojcheto xd. Ljubov na prv pogled (izvinete za latinicata od mob sum)
Се обидов да се фотографирам ама многу лошо излегуваат сликите, не можам да ја доловам ни приближно нијансата, дури и како пастелна е, а не е.
Jaс користев на Seventeen matte, стварно е преубав но воопшто не трае долго и мноогу се размачкува. Сега земав од Golden Rose 23 и сум презадоволна.
http://www.boots.com/en/Revlon-Colo..._mmc_o=-uubkbzfwlCjCKww5kbELCjCvi i9 niioCjCC a kaj mozam da najdam od ovie molivcinja na revlon..i kolku pari e?
Колку беше цената.? Одамна барам ваква нијанса и никако да ја погодам се нешто црвени светли ми излгуваат
Не ме вoди пaтoт нaкaј Сoлун дa земaм некoе мaк кaрминче , ми се чини имaше еднo вaквa бoјa и нa YSL aкo мoже некoјa дa пише кoјa е нијaнсaтa би ви билa блaгoдaрнa
Јас имам два кармина на Flormar,вакви нијанси се исти како на сликата твоја.Не се бордо класично,но не се ни светли црвени. Еве ги.. Тој во белата паковка е 203 бројче,а во црната паковка е R16.За цена точна незнам,затоа што на поклон ги добив. Јас кога ќе ги ставам не приметувам разлика во боите меѓу нив,двата се долготрајни и не ја сушат устата.Првиот само поубаво мириса,на малина.