Девојки, може прашањево не е за тука...но ајде. Има едно моливче за уста ( не е марка, незнам точно ) надворешно изгледа како да е кафеаво, ама остава бордо боја. Многу убава боја и мат е долготраен е.Гледам по автобус девојчињава си се цртаат, глупо ми е да ги прашам...па да не знаете вие случајно? Каде да најдам...?
Очајно барам ваква нијанса како таа во средина, грозје лилјакова Овие кармини се на Авон, меѓутоа ги нема во каталог...
Max Factor Colour Elixir ,690 Aubergine.Slicen e kako toj sto go baras. No Flormar ,R16 ili R13 se isti. Jas go imam toj R16 i mn.e ubava nijansata,mat e i e dolgotraen.A i R13 vidi go mozebi e uste poblisku nijansata do taa sto ja baras. Na Max Factor se okolu 500,a ovie na Flormar nez tocno,na poklon go dobiv mojot,no slusnav deka se 300,300 i nesto.
Денес порачав кармини на Wet n Wild , поточно боите Vamp it up и Dollhouse Pink и сега одвај чекам да стигнат па пак ќе пишам со сигурност на темава од кога ќе ги испробам
Feminkiiiiii mi treba ogromen sovet Imam bel ten i ssvetlo kafena boja na kosa i izrazito svetli oci so ogled na ova spored vas koi boi bi mi stoele ubavo? Niz sliki dajte predlozi*
Пупа има во Schatze е сега нема многу избор, ама провери си ...вообичаено имаат и по 20-30% попуст на се.