Мене не знам што ме фркна, купив кармин - golden rose ultra rich color lipstick 58, некоја си цимет боја. Откако се исфарбав не знам која боја ми стои
Пред некој ден си се подновив со Golden Rose perfect shine lipstick 205 Бојата е ваква како на сликите. Карминчето во комбинација со сјајот на golden rose pearl gloss 05 уште повеќе го истакнува карминчето и му дава многу убав nude peach ефект. Ептен си одговараат карминот и сјајот, се надополнуваат едно со друго.
Епа во последно време користам дури 2 кармини (ги комбинирам) - цимет боја + малце црвен додавам и на крај финиширам со сјајче = добивам некоја праска боја Сјајот што го користам е бр. 3
Девојки ги има овие кармини на Ревлон по Космо,Јуник ова она ? И ако ги има колку се отприлика? Шетав денес и вчера и не видов
Добро бе до кога вака.Прво викаш сакам поклон од Викторија сикрет, таму може само на баба ми да и се свиѓа нешто, после бараш карминче ама ни тоа го нема. Јас па се мислев дека ги имам видено ама ништо Мис ако видиш, сподели после
каде да си купам циклама МАТ кармин и која цена е, ама јака циклама боја, мометално орхидеја дукова има ставено таков кармин кај жаре бербер
да, да каде може да купам ваков, гледам од голден роуз е сигурно го имаат ова бројче, која цена се одприлика кармините?
искрено нз мене сликата ми ја пуштија на фб една другарка она се разбира од кармини јас не користам али се искл нз како да ти помогнам па иди по трговски по дрогериите сиг има
На Голден Роуз кармините им се 100 денари, ова е цена од продавницата на рекорд. На пазарче или друго место може да ги најдеш и поевтино.
Феминки ај за мала помош... кај можам да најдам ваква портокалова боја на кармин од која фирма можам да најдам