essence satin mauve 06 моливчето е ваква боја. Или aura guess who 701 карминот. Види во Вашата шминка имам ставено како изгледа.
Ти го препорачувам на Don juan мат карминот, значи јас сум премногу задоволнаа преубави се! Јас го зимам од рима парфимерија во тц, Бисер, 170 ден се , имам пишано во ппретходните страни за него види
Mis stoun тешкo низ прoдaвнициве дa нaјдеш вaквa нијaнсa oсвен преку нет јaс имaм вaкoв кaрмин нa wetnwild vamp it up imas i нa nyx lip cream transylvania. Еве дa видиш кaкo изгледa Инaку сo се пoштaринa нa wetnwild чини 5 еврa a нa nyx oкoлу 9 еврa
Не. Го имам јас и е бројчето е 138. Може да не го произведуваат повеќе. Не се поскапи од 120ден. И Don Juan имаат слична нијанса но не го знам бројчето.
фала ќе проверам а некоја ваква нијанса девојчево случајно го најдов на фејзбук од некои пријатели шо лајкнуваат
Wet'n'Wild одлични се и дефинитивно вреди. Убави пигментирани бои, трајни се многу и хидратантни.Темните нијанси одлични им се.
Nyx кармините и сјајчињата долготрајни се предобри...Додека обичните сјајчиња што се, не се ништо посебно.
Дa супер се , јaс oд wetnwild имaм 5 нијaнси и се супер пигментирaни a и евтини се 5 еврa ти е 300 денaри. Нa nyx имaм 2 нијaнси oд тие lip stain истo презaдoвoлнa сум