Сакав нежно розев и си купив golden rose lipstick 115 и одкога дома го пробав па и не ми се многу допаѓа
Јас на Голден Роуз си купив кармин за 40 денари, ќе го сликам и ќе ви го поставам,има преуба боја, а Девојки кај можи да најдам во Битола, некој убавА нијанса црвен кармин?? Вака нешто како овајј
Од Гош го земав овој боја Капучино, убава боја има баш каква барав, а текстура да не се кажува, толку е убав, траен и хидратантен, за мерак. И од Аура Нано карминче, розева боја, исто и овие кармини имаат убава текстура а добра пигментација, воопшто не мора сјај да се става, доволно се хидратантни, само што изборот е ограничен, доминираат розеникави и праскасти нијанси едвај некоја кафенорозева. Овие два ми се најомилени. Гош неверојатно квалитетни кармини има а цената им е саглам.
Хмм па пробај од друга фирма во Меркур имаат од најубавите ако сакаш квалитетни ааа пробај исто Орифлејм и Авон јас и порачав мат црвен кармин на другарка ми за роденден од Авон мислам дека во секој каталог го има карминот
бев во голден роуз си купив ама 51 број овој 57 беше ептен како боја (фарба) нз како да кажам, а и плус многу беше хидратантен а овој 51 баш таков убав дебел мат кармин 120 ден го купив
Пак јас. хахаххаха опседната сум да најдам некој мат кармин во некоја убава темно розева боја овие кармини ги има кај нас, ако ги има по која цена се? или било кој друг кармин кој има боја како последната па и малку потемна?
^Прееска баш ги гледав на Римел кармините зошто гледав по јутуб дека се хидратантни и беа по 180-190 денари, планирам да си земам И имаше многу убави нијанси
јас се изненадив од тоа колку многу нијанси имаат голден роуз (на рекорд) од 80 до 120 ден им се цените, види имаат тестери од сите па пробај си, сигурно ќе најдеш
Женски, на кафена гардероба каква боја на кармин одговара? розева некако не ми иде..црвена исто.. или можеби грешам..што мислите?