Нијансите се супер иако мене малку устата ми ја сушеа јас го имав бројчето 19 ги имаш секаде , во дм , космо
Јас имам неколку и мене ми се одлични, долготрајни и не ми ги сушат многу усните. Во Космо мислам дека беа околу 250-300мкд.
^ lele 28 i 29 se.. Eve si gi kupiv sega nemozev da izdrzham Sakav i 30kata da ja zemam na slikite ubavo mi izgledase, ama vo zivo mi idese mnogu na portokalovo nekako pa ne ja zemav
ако си од ск , ти го препорачувам од NYX Tansylvania , мат е и многу траен само види баш дали ја имаат оваа нијанса
Е овие се баш ретро и изгледаат супер. Жал ми е што не наминав во Голден Роуз во ГТЦ, може ги имаат веќе и кај нас. Ај кажете барем колку пари се и дали има избор на нијанси. П.С. Ги сакам сите од 8 до 15, скромно како и секогаш.
Во дм видов денеска прекрасни мат кармини има многу бои и не се скапи 305 денари се. Квалитетни се баш пробав од тестерот накај 12 и сеуште ми стои како сега да сум го ставила
2,3,5,6,9,11,13 ... Ги има кај нас? Зошто немам до сега сретнато. Иначе да не знајте некои темно лилави мат кармини? Јас имам 28 од Golden Rose ама јас имам многу бледа уста и не ми седи онака како што сакам. Немора да е од Golden Rose само предложете ми темно лилав, нешто вака:
Уште ги нема кај нас овие како моливи што се. Да пробаш од кога ќе го ставиш карминот 28цата да поминеш со црно моливче низ усните, можеби ќе ја добиеш нијансата што ја сакаш.