@Elence93 , 11 Nude Love на Essence или 99 на Голден Роуз во црно пакување. Иако мислам дека нијансата на Голден Роуз повеќе ќе ти се допадне, бидејќи е идентична како сликата која си ја поставила, а карминот од Есенс е малку посветол. П.С. Ќе ти оставам сликичка во ЛП ако сакаш да ги видиш како изгледаат, мене и двата ми се фини.
Да свртеше една страна позад ќе си го најдеше одговорот. Јас го добив истиот ефект со моливчето Essence Satin Mauve и Golden Rose Velvet Matte 03 карминот.
Можеби би ти одговарал Essence моливот за усни - нијанса Satin Mauve. Пробај во ДМ ако имаат тестери.
@dm drogerie markt, сите Ве молиме, залихите на моливчињата на Есенс почесто да се обновуваат. Фала однапред!
Од каде оваа информација? Те прашувам затоа што знам парфимерии кои сè уште редовно ја носат оваа нијанса, а баш прашав за ова и ми рекоа дека немале известување за повлекување, конретно на овој молив и нарачките си оделе нормално како и до сега.
Работам во парфимерија и пред 3 месеци ни рекоја дека нема да ја има повеќе. Иако е дефинитвно најубавата нијанса.
Се надевам дека нема, ама сепак фала на информацијата. Преубава е нијансата, тапа ќе биде ако ја тргнат од продажба...
Мојата нова омилена боја на кармин! Конечно си го најдов MAC Velvet Teddy! Бојата е преубава и посебно ми се допаѓа што е мат. За разлика од ретро мат колекцијата на МАС овие не ја сушат устата. Знаејќи дека кај нас нема МАС, dupe на истиот е Ревлон Mauve it over
Драги наши, од понеделник 24.08.2015, Aura Absolute Matte течните кармини ќе бидат достапни во сите филијали на dm, со исклучок на филијалата на Даме Груев бр.7
Ваков кармин од понискобуџетниве? (до 200 ден) Ако знаете и лак, уште поубаво. Инаку сликава е од Орифлеим, али не сум задоволна од нивните производи, а и не сум фан на порачување без да видам во живо.