Како се движат цените на NYX кармините и моливите за уста?Поконкретно за тие Matte lipsticks што ги дискутиравте погоре?
Molivi za usta okolu 220-230, a karminite mat 430.No ima I karmini od 230 , koi ne se mat i imaat porazlicna struktura od drugite.
Оној бордиот од течните мат кармини на Аура. Фин е и доста темен, ама мене ми е малку тежок за нанесување, многу е редок.
Види oд oвие кaрминчињa нa Лoреaл Мислaм декa Arabian night се викaше.. Пoгледни ги и тие нa Аурa. Нo ист бaш ист кaкo трaнсилвaнијa мислaм декa немa дa нaјдеш вo мк
Ццц што сум пишала, не ми се верува. На голден роуз бр.28 е близок до трансилванија. Се извинувам девојки.
Од мат колекцијата? Кармини на голден роуз никогаш не сум користела па не знам како да ги препознаам кои какви се.
http://www.goldenrose.com.tr/en/product/166/lips-lipstick-velvet-matte-lipstick/1 Да не мислиш на бр:27?
Девојката бараше кармин близок до Трансилванија на Никс. Сметам дека на Голден Роуз број 28 е близок до оваа нијанса Но гледам дека сум била грешка,можеби 23јката би била блиска. Ова трансилванија е нешто на вино боја, темна е многу.