@koritsaki знам јас си ги користам долго време ама сега ни донесоја нови т.е истите нијанси само сменета амбалажа ама сменета е и текстурата изгледа затоа што многу тешко се нанесува не се меки како минатите. @YoungandBeautiful 79 ден се.
Можеби сум офтопик... ама сакав да прашам дали оваа на сликава има youtube channel со туториали? и кој и е линк ако мојте да ми кажете ...Фала
не..девојкава ја има на инстаграм се вика Amrezy ама нема нејзин јутуб..можеш да најдеш туторијали од други девојки инспирирани од неа ама лично таа нема канал
Девојки, може да ми кажете каде можам да најдам мат кармин и нивно бројче како на првата слика таква боја и мат кармини како на втората слика каде што пишува Vamp и Sagerimakeup. (По можност да се поефтини, не многу скапи негде до 300 денари)
Карминов од сликата Sagerimakeup - слично ми е со на Голден роус велвет мат бр. 03 И ова Vamp , од мат кармините на Аура - 625 и 626 се слични.
за Vamp види го голден роуз велвет мат 23.. на голден роуз е можеби малце потемен но тука се негде нијансите
@ванилала Во деталите долу има напишано што користела http://rosee96.blogspot.mk/2015/09/fotd-olive-green-smoky-eyes.html