Jas imam vakov od Don Juan samo neznam brojka izbledena e na pakovcheto, mat e i traen mnogu Prashaj po parfimeriite. Tuku kazhvajte brojka od crniot noviot na golden rose, mora da go imam I dali ima vakov violetov kako na slikata od golden rose mat karminite??
Ovoj e samo violetov od mat linijata Br. 28 A crniot e ovoj Nijansata e br 33 Nekoja go ima kupeno ovoj crniot karmin od Gr? @Adi888
Некој да ми каже ваква нијанса на кармин и моливче од парфимерија.. ? и туш евентуално ако знае .. зборам за долготрајни и квалитетни ...
Еее баш ти фала иначе, не сум користела. Знаеш каде може да купам вакво во Скопје и која цена е отприлика?
Ем сјајчиња, ем мат? Ме зачуди сеа.... Инаку многу ми се свиѓа и мене нијансава, фала на информација. Јас си ја отварам темава од време на време и си крадам идеи
Какви се кармините на Артдеко ? Ги пробала ли некоја ? Многу сакам некоја топла,кафеава нијанса... Конкретно за овој ме интересира. High performance lipstick shade 486
Девојки, ваква нијанса? Претходно уште некоја ја имаше постирано сликава, но не го најдов карминот Ако може идеи, преубав ми е
И ако може некоја да ми каже каде во Скопје можам да најдам кармини од seventeen или essence и како се движат цените?
Prvo gledav od blogovi na net, no kamerata dava edna nijansa, koga kje stavis na raka e druga, a na usni e sosem treta, zatoa preporacuvam na usni da probuvate najubavo Jas zemav 03, povekje e na praska,krem.. a 31 e mnogu slicna, ama ima nekoja epten mala rozeva nijansa Eve slika, ama pak kje kazham, drugo e vo zivo i na usni