@anakonda88 јaс се вoдaм пo тoa штo ми стoи, вистинaтa е декa немaше дa купaм вaкви темни кaрмини aкo не беa вo мoдa нo и нaвистинa убaвo ми стoјaт зaштo имaм светoл тен, дoкoлку кoлку и дa се вo мoдa тие nude нијaнси вooпштo не ми стoјaт и не би купилa пoвтoрнo никoгaш. Инaку јaс мислaм декa пoвтoрнo ќе се вo мoдa темните кaрмини 2016 гoдинa
Го има и кај нас. Го купив од Космо 690 денари и не ми се допаѓа, многу ми ја суши устата и по некое време се прави бело внатре во усната, па морам да пазам цело време
Во продавницата на Голден Роуз на Рекорд, во Рамстор исто. Незнам каде уште имаа дуќан, во некој од трговскиве центри мислам.
Девојки како ги острите мат моливите за уста на Golden rose? Имам острилка со поширок и потесен отвор но не одговара...
Кармин: Aura Final matte lipstick-708 Naive peach Wet'n'wild-Just peachy Nyx-Lolies Nyx-Hippie chick Сјај: Nyx Butter gloss-Apple strudel Од телефон сум, да не барам слики, можеш да ги изгуглаш можеби ќе ти одговара некој од овие предлози.☺
Jас не ги режам од иста причина како тебе. Еве сликнав за појасно Капачето што е долу го вадам и со слабо пенкало туркам. Мислам дека помогнав.
Јас со оштрилка, нормално во поширокиот дел. Океј се оштрат, не сум имала проблем. Ако игра некаква улога, оштрилката ми е од Орифлејм Very Me.
На црвено od Mac можеш да ги видиш Ruby woo, Russian red, Dare you, Prince noir е бордо. Nude нијанси Cream and nude, Pure zen, Japanese maple.
Russian red многу ми се допаѓа и веројатно тој би го избрала, само обично имам проблем со нуд нијансите, тешко наоѓам некој кој ми се допаѓа како ми одговара на тенот. Гледав и неколку нијанси како што носи Кylie Јenner, можеби нешто слично ќе земам. Ти благодарам на одговорот, сакав однапред да имам неколку нијанси во предвид, пред да влезам во продавница
Ruby Woo е прекрасна црвена нијанса и е со ладен подон, одговара скоро на сите, остава преубав матт финиш. Не можам да ти опишам колку прекрасно изгледа на устата. Ептем ти го препорачувам.