Тој на Буржоа е тука некаден, а оној на Есенс во црно пакување го имам тој повеќе на портокалово мава. Еве од вчера "трагав" па дефинитивно најдов иста нијанса, преубава. Уште да го најдам и купам
Кармини на Ревлон мислам видов во Космо , само незнам дали оваа линија ја има. Можеш да прашаш и на фб страната на Ревлон Македонија па ќе ти кажат каде можеш да го најдеш
Немам користено вакви "кармини", мене ми личи на молив, и така си го доживувам Сакам бре класичен кармин отвори затвори
@Sky-butterfly хахах добро тогаш ѕирни ги овие на Есенс -првиот најгоре 20ката get the look и 01 colour party
@senza.parole ќе си проверам во еликсир,ич не ми текна @koritsaki во космо барав ама не држеле на есенс,така ми кажаа Фала ви
Може се спомнало негде низ страниците, но не најдов нешто навидум слично вака додека си листав. Постои ли кармин во иста нијанса со Satin Mauve моливчето na Еssence? Оној мат карминот на Аура е посветол, јас барам баш таква потемна валкано-розева нијанса. Any help?
Ако има уште залихи од Nude колекцијата, баш супер. Ај ќе проверам после во ДМ-ГТЦ, па ќе се фалам ако го најдам. И ако ми се допадне нели. Благодарам, @koritsaki. П.С. Ваква е нијансата? Ако да, тогаш одлично.
Хахаха, чувај некој во фиока, ако треба и до соседството ќе тркнам за карминов. Леле ако не е нешто вакво, ќе си приумрам.
@Mishela јaс 06кaтa јa имaм, се мислев 05 сум јa имaлa 06 вaкa изгледa сo блиц и без блиц мислaм нештo пoтемен oд 5кaтa е.ти види си тестер пa види кoј е нaјсличен сo мoливчетo
Денес доцнев и буквално го прелетав ГТЦ - ниту ДМ, ниту бутур испадна на крај, ама затоа утре ќе скокнам до најблискиот ДМ и ќе побарам. Ќе ве известам што ќе ми се допадне, ако ми се допадне некој од овие нели. Ако не, овој на Флормар ми изгледа како добра замена.