Скопје знам дека си имаат своја продавница Мода на битпазар карши полицијата мислам дека беше. Бројче ќе ти кажам утре затоа што погрешка ја имам земено посветлата кафена нијанса а не оваа, па утре ќе одат и другата да си ја купам. Инаку цената им е 130 ден, и се потполно мат. Утре се надевам ќе имам време и swatch да постирам.
Ја има 420 е, ама некако не ми се свиѓаше како ми стои. Колку досаден човек сум јас, од прљаво розе/праскести/нјуд нијанси не мрдам. На крај си ја земав on rose frontier нијансата на flormar.
Јас овие ги купувам во Грција , 8 евра еден , провери во Александар козметикс дали ги донеле или ако ги нема види од овие мат карминиве на NYX - нијансава е Maison
NYX ги има во Александар Козметикс, пишете им на фејсбук дали ја има таа нијанса која ја барате, ама и да ја нема секогаш се нудат да ви нарачаат (без дополнителен трошок)
досега најдобар и незаменлив а + и ми трае додека е на усните,кога јадам и пијам нешто.Број 616 од сликава.
Дечки вакво нешто, темно кафена убаво пигментирана нијанса? Само да не е од интернет пошо неам нерви да чекам да ми стигне.
Јас имам на she едно моливче за уста, број 001. Темно кафеаво е многу. Види дали ќе ти се свиѓа нијансата, али многу е ефтино така да и да не е идентично нема што многу да ти биде криво
Шо париња е? Кај го има? На She штандче имам видено во ДМ само ама некако увек е празно или ја неам разгледано шо се имаат.
Јас од дм го имам земено, али оддамна така да цената не ја памтам баш. Oколу 100 денари плус минус..до 200 не е Знам мене на форумов исто една феминка ми го кажа кога барав темно кафеав кармин. Иако не е со толку ладен поддтон како што барав, туку со потопол пак ми се свиѓа
^Орифлејм http://mk.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?p=201606 Инаку, го немам користено