@anonymousgirl03 Течните мат кармини на Аура, еве како изгледаат на усни http://smizletina.com/2015/08/aura-absolute-matte-ruzevi-za-usne-sve-nove-nijanse-2015-god.html
девојки ваква боја на течен мат кармин,каде можам да најдам ? до 200 денари? Значи да биде кафен со ладен подтон ...
Види кaј рекoрд и вo гтц тaму знaм имa прoдaвници нa гoлден рoуз. А зa ценa девoјките oд фoрумoв некa кaжaт нo мислaм некaде пишувaше 250 денaри aкo не се лaжaм јaс гo земaв oд Грцијa oвде ме кoштaше 5 еврa
Карминот е ужас, од мене имаш големо НЕ! Свети на усните како тие некогашните сјајчиња од 30 денари, како прозирен е боите воопшто не се како на сликите, се размачкува и мириса на сјај за садови.
продавници имаш на рекорд, гтц, сити мол и рамстор имаат штанд, а отворија сега брзо и нова продавница кај градски ѕид.
Роуз гледам си пишала не ги суши усните.Пример мене овој од me now ми ги суши ако не се претходно хидрирани , прашањево ми е посув е или похидратантен од овие на menow?И да не е како течните на nyx, тие не ми одговараат ми ја сушат многу устата
Многууу е по хидратантен од тие од Me Now има преубава пенаста структура не се ни осеќа на усните барем кај мене. И мене тие на Me Now и аура ми ги сушат многу усните за жал.
Во Гтц го има само во Голден Роуз или и во оваа парфимеријата на Импала карши полицијата после Бит пазар?
Neznam iskreno jas znam deka gi ima vo prodavnicite od Golden Rose plus sega im stignale site nijansi i 10 zatoa sto bea rasprodadeni
Предлог кармин како тој лево или 99 од Голден роуз? Може и од Голден роуз да биде, само од друга линија зошто овие ми се ептен кремасти и воопшто не траат.
Најдов конечно совршена месо боја нијанса, 604 од Ингрид кармините во црвена паковка. Доста се кремасти, полумат и хидратантнтни. Нијансата е малце потемна од 99 на ГР и е доста попигментиран. Цената е 149 ден. Многу сум задоволна од квалитетот, дефинитивно ќе купам и други бои,
Нов пост кај мене, за едни доста поволни кармини http://rosee96.blogspot.se/2016/05/eveline-color-edition-lipstick-lovers.html
Дали ги имате пробано новите Мат течни кармини на Малена? Зедов од Голден 10ка Мат ама малку се поскапички. Другарка ми кажа дека овие биле околу 80-90 денари и дека биле добри, па би сакала да слушнам и ваше мислење.