@kim.k не, воопшто не мава на потокалово. Како што е на раката така и на уста. Кафеавкасто е, од трите што ги имам тоа најмногу мерак ми направи. @YoungandBeautiful мислам дека ги има и по парфимерии, али во тие да ги наречам "маалски парфимерии" . Истите ги има и на битпазар таму се 70-80 денари
Мат ли се? Ги имам видено низ сите хитго маркети, ем не се скапи околу 80 денари им е цената. Сакав одамна да земам едно ама се плашев да не, не ми се допаднат па да бидат уште еден производ што само зафаќа место.
Дечки овие Малена течниве, викате у Жито маркети ги имало... А Жито маркет кај има? Извините нисам одавде. И она најтемноно бројче на линкон, 123 го има ли негде? И некое кафеасто нијансче дали имаат?
@Sanjichka007 , тука можеш да си видиш кај се има Жито маркети, ги има многу, можеш да си најдеш некој што ти е поблиску. http://zito.com.mk/marketi/
Малена течните немаат утка. Петиција да се направат сите можни бои, ќе ги купуваме мајке ми! Сум спиела со тој кармин сабајлето станав ко у филмовине со мејк ап, немаше мрднато карминот! Не јадење не пиење, па ете и спиење гајле немаат.
Јас некна вечер влегов во еден маркет и воопшто немаше избор на нијанси. Имаше црвена, бордо, праска, темно црвена, розева што веќе ги имам, лилјакова што дефинитивно не ми стои и така си излегов со празни раце. Ќе проверам после низ другите маркети.
Ај предложете некоја убава магента/фуксија каква и да е таа нијанса на кармин, по можност од мат линиите на Аура, Голден Роуз или Малена. Се мислев за течниот кармин на Голден Роуз, оној под број 05, ама сè некако се двоумам.
@Mishela јaс имaм 3-4 кaрминчињa oд тие течните нa Аурa нијaнсите се супер aмa не се вooпштo пигментирaни, спoред мене течните кaрмини нa Гoлден Рoуз се мнoгу пoдoбри Еве кaкo изгледa 05
Еве неколку предлози , овие на Голден роуз првиот чини околу 150 денари (ако сум грешка поправете ме) вториот околу 250-300 денари , на Лореал околу 700 и на NYX 450 01 од течниве кармини од Голден роуз Loreal 04 rose mademoiselle