150 ден мислам дека им беше нормалната цена, а јас на попуст 80 ден ги зедов Пробај ги особено таа месо боја со секој кармин изгледа прекрасно.
Da, sakav da kupam nesto meso boja, dali nekoj mat/krem karmin ili eve sega sjajov mnogu mi se dopadna. Plus mi se dopadna toa so vikas deka ne lepi zosto mnogu me nerviraat sjaevi sto lepat Isto taka mi treba nekoja violetova nijansa, ne mngu temna...ako imas nesto da mi preporacas dobro bi bilo. Ili pa koa ke se piknam vo golden rouz ke najdam nesto Fala ti.
Ti blagodaram mnogu ke vidam Uste ova Sjaevite na slikine ti gi imas staveno direkno na usta ili nesto imas karmin prethodno staveno Izvini mozda imas pisano na blogot ama ne citnav bas
Јас 8ката го користам предобра боја и лесно се нанесува дури на моменти зависи од светлото дава како нежна бордо боја, а некогаш темно розево баш како шо е на моливчето. И мат е и не се размачкува на мене само на него оставаам
Ja sakam @LaraSolare da mi kazi kakov karmin ima na slilana vo modni kritiki. Epten mi se dopadna nijansata ama da ne pisam tamu poubo ovde
Предлог за кармин што не се брише лесно до кај 300 ден? Да не ја суши устата и да биде киспруф (колку што може ) Ми треба нуд или неутрална нијанса, ама тоа после ќе се мачам да барам.
Јас луѓе `полудев` по овие течниве кармини на Голден Роуз , го имав најпрво земено бр. 10 што мене не ми стои убаво освен ако не го помешам со некој по нјуд кафен кармин , иаку мн ме прави бледа и ми г прави жолти забите. Пред една недела го земав овој бр. 5 , прекрасна бордо-лила боја да ја наречам , мене повеќе како темно црвена ми стои на усни , кај некои `влече` накај лилјакова бојата , ама трајни се немам зборови , незнам за тоа дали ја сушат усната , јас нанесувам лабело или путер за усни пред да нанесам вакви кармини , за таа цена потрајни нема на пазарот дефинитивно. Штета што имам многу кармини да дотрошам инаку ќе ги купев сите нијанси најискрено Од Голден роуз ми кажаа дека наскоро ќе донесат нови нијанси и од течниве кармини , одвај чекам
Najomileniot redivni gi kupuvam ovide debeli molivi za usta imam ist vakov nijansa posvetol rozev i krem