Денес како за проба сликав. Да ви кажам при нанесување се суши веднаш, има мирис на вишна да посакаш да го изедеш. Моливчето остава боја при исцртувањето,не мора да стискате да се мачите да се нацртате. Утре ќе се нашминкам и ќе добиете слика во соодветна тема.
Избришано ми е бројчето и затоа не напишав, покажи им ја сликата на вработените во Голден Роуз ваљда ќе знаат кој е. И да преубаво стои, кога го носам нема девојка што не ме прашува што имам нанесено.
Барам кармин или молив што е соодветна замена молив-карминот Menow kissproof lipstick 17.Кафено, но со ладен подтон. Нешто што од тука би можело да се купи, не ми се чека месец ипол од Алиекспрес. @Rose96 би можела да ми помогнеш? Знам дека ти го имаше ова моливче...Или некоја од вас што има или видела ваква нијанса.Help a sista!
@Rose96 на фб имаше постирано од мини мат кармините на ГР. Сакав да те прашам дали може сам да си избереш 6 бои и ако не, какви комбинации има?
Има 2 комбинации едните nude розевкасти нијанси тие јас што ги имам, и едните се на црвено и потемни нијанси. Инаку еве линк од рецензијата и слики од сите 6 нијанси, кои што се прекрасни и сите ќе ги земам во full size http://rosee96.blogspot.mk/2016/11/golden-rose-velvet-matte-mini-lipstick.html
Малена 119, прекрасна е и бојата и текстурата, а и многу е долготраен. Имам користено неколку течни мат кармини од Малена ама овој се покажа како најдобар.
Потполно се согласувам за Малена, затоа и побарав бројче. @Rose96 овие миниве на Голден Роуз која цена се? Благодарам.