119 е повеќе како тој лево отколку како овој во средина. Прекрасна е бојата ама мава малце на розевко.
https://www.google.com/search?q=mod...AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=Ytp3RkHNKGF9MM: Каде ги има овие кармини на Мода и која цена се? Како џамбо молив на вртење.
@Elence93 ако не ти се брза , ми кажаа од Голден роуз дека наскоро ќе ги донесат новите нијанси од течните мат кармини на ГР , првата и двете предпоследни ми личат на оваа боја што ја бараш , пробај си па ќе видиш
Да не имате некаде видено ваков сив мат кармин или ако не моливче за уста? Знам дека е ретко, можеби и нема ама да си прашам јас
И добро, каде би носеле волку сив кармин? Некои бои се претерано морбидни, баш низ град често гледам зомбија Модава малце забега.
Тааааак, се избацила на факултет со ваков кармин. Во прв ред. И ги има такви, верувај, еве кај мене ги има. Јас не би, за мене е премногу, а другите како сакаат.
Мене ми се допаѓа, а и не ми е за секој ден да го носам. Ако некому личам на зомби не ми е баш гајле, ако ми се свиѓа и со зелен кармин ќе шетам низ град. (не се однесува ова за тебе директно, туку општо за сите што често имаат предрасуди за нечив стил,каков и да е)
Мн ми се допагаат мат сјаевите на гр но никаде неможам да ги најдам...Освен во продавниците на гр ги има ли надруги места.. И ако некој знае дали ги има веке новите нијанси..?