^ Пааа океј се и двете нијанси само малце темни ми се од она шо ми треба. Нешто ко нуде ко на златно да ојт...немам слика некоја за полесно да се искажам што всушност ми треба. Најдобро во гр да си отидам ама сакав со препорака за да не седам со часови таму пошо кизнајт , додека барам едно може со друго да заминам Фала девојки ♡♡
Спојлер @Kukla994 вака нешто како на сликите во спојлер? Иако се мат, види ги може ќе ти фатат окце На авон сe иначе
Malena 119 мава малку на кафеаво. Го имам и еве како изгледа, тоа во средина, не е баш најдобра сликата ... Бидејќи на сликата има и други кармини, а можеби некого ќе ги интересира бројче ги сликнав, исто така од Малена. Најдоле се наоѓа Avon pure pinк, можеби нема да ти се допадне бидеќи удара малку порозово од тој на сликата. Вака нешто стои: Нешто слично од Аура 624, 616. 626 616
На Малена сјајчињата ги сушат усните. Ништо без лабело инаку отиде устата. Можам да кажам дека го обожавам во врска со трајноста, еднаш ќе ставам и не ми мрда воопшто. Први ми се за во несесерот за Прага. А инаку планирам и други боички да земам. Го имам 119 и е мешавина од розе и кафенко убава нијанса. И имам кафеавко не темно она накај крем повеќе мава. И двете ми одговараат на лицето и сум задоволна.
Спојлер Avon - Berry Blast (Matte) ист е како на сликата што си ја постирала. Или нешто вака на Аура од течните кармини : 617 Stop Staring. И од течните на ГР : 05 број. Спојлер Golden Rose Velvet Matte (29) или : 625 на Аура.
Првото е 13ката а второто 16ка од ГР мат течните кармини. Сликиве со усните не се гледаат многу јасно зашто е мн близу сликано плус сечено 13ка 16ка Едното е nude нијанса со розев подтон , а вториот кафена нијанса со розев подтон но доста потемна од првата нијанса барем на моиве усни е така. И двата одговараат на секаква шминка поготово првата нијанса 13ката. мене многу ми се допаѓаат , е не ја видов 17 каква е мада јас мислам доста слична е со 16. Ќе ги видите баш подобро на слики со целосна шминка @Mishela
@koritsaki леле колку се убави и дватаа!!! Абе оти не стрвиш вака? И кога ќе ги донесат кај нас знае ли некој нештоооо?! Нестрплива сум преубави се нијансите!
Леле фала многу! Дефинитивно не сум погрешила од сликиве, сега останува да се чека да ми ја донесат 13-ка. Mногу фин кармин и многу подобро ти стои од темните и од ГР 10-ка, така како за промена.
Фала ти мн Мишела , и јас мислам овие подобро ми стојат од 10ката. @Babyby сигурно наскоро ќе ги донесат, штом ги има секаде веќе во соседниве држави