Јас дојдов само за препорака.Сите што имаат можност да отидат до Сефора во Солун,наместо да ги трошат парите на Голден Роуз,да си купат од Sephora Cream Lip Stain.Toa се најдобрите течни кармини кои ги имам пробано,буквално не се чувствуваат на устата,не се пренесуваат и многу се пигментирани,и имаат огромен избор од нијанси. Јас го имам овој.Со ептен малку се поминува целата уста.
Под самата слика во самата апликација пишува дека е #14. Отворив со цел дека ќе пишува во коментари, ама во caption си стои.
Девојки дали и на вас ви се вакви кармините на голден роуз? Ужас ова сега забележав и ќе го фрлам, но се мислам дали да купам ново.
@buba4e89 јас на два кармина од Голден роуз од овие течниве забележав кога е во легната состојба тече масло го имав тој 10ката , и го фрлив поради тоа потоа ги земав 13,16 и 15 и сите пуштија масло , во канта се фрлив и веќе не земам од овие кармини
@koritsaki ужас. Приметив дека надворешно тече масло дури и внатре целиот кармин е сув. Ме разочараа а баш убаво стоеја под кармин.
Јас го имам.Мирисот воопшто не ми се допаѓа,мириса на маркер али по некое време се губи.Добро се пигментирани,лесни се за нанесување.Трајноста е задоволителна,не остава траги по чаши итн како што е случај со обичните кармини и најбитно е што не се осеќа на уста. Јас сум задоволна,поминувам цел ден на работа без да му правам корекции.
Мене најубави течни кармини ми се од Аура од линијата Гејша. Без проблем издржува цело работно време, еве вчера и на свадба бев не направив ниту една корекција. Течниот од Голден Роуз мене ми е ист ко првиот ден кога го купив, не се одвои.
@koritsaki Јас го имам тој легнатиот, лево. Кафеавкасто розева Во Кавадарци во локална парфимерија, се околу 600 ден.
@Ginger^ ти благодарам кај нас се 15 евра па викам штом се поевтини во Мк да пробам некој здравје ке земам кога ќе дојдам Ск
Predlozete nekoj ubav proleten karmin do kaj 300 denari. Poveke sum vo potraga po mat,nekoja nude nijansa,ama moze i druga boja.