@simonka93 Слична на нијансата 5 од голден има моливче од дебелите од мејбилајн. Знам дека ја споредував нијансата, но ни сум го пробала ни знам бројче. Погледни ги и нив
Vakva boja? Samo da bide mat,ne e vazna cenata. Samo ne mi go kazuvajte tecniot na Golden Rose 10kata nema vrska so ovaa nijansa mnogu mi e svetol.
Измешај го 10ка со течниот 16ка од Голден Роуз. Се добива некоја таква слична нијанса. Баш конкретно ваква ко од сликата не успеав да најдам ниту јас.
Imam videno devojce vo mojot grad ima potpolno ist vakov kako na slikata mozebi e do tenot ama ne sme nekoja razlika.. ke baram do kade sto ke stignam ako uspeam da najdam ke vi pisam. Fala
1) Seventeen matte 10, моментално е на акција во Космо 335 денари. 2) Rimmel Lasting finish 111, околу 200 денари во ДМ.
Во оваа ера на мат кармини, јас барам класичен сјај за уста во nude нијанса кој не лепи. Any suggestions?
Денеска ја пробав оваа нијанса, 22. Не е како на сликава, повеќе ми идеше накај кафеава боја. Пробај ја во голден роуз, имаат тестери Иначе, ако сакаш веќе таква нијанса како на сликата, од истите кармини на Голден Роуз, види го бројче 20. Еве на слика какво е :