Знам дека цените убави боички, па дa ja пофалам лепотава, сосема случаjно го купив Карминов е на Don Juan мат, бр.308. Има ваква ниjaнса и од сjajните кармини ама не ми текнува броjче.
Оваа на сликата мислам ги има цртано усните омбре , а за кармин види ги овие два на Голден Роуз 13 и Аура 601
Аууу ама се суши устата после течните кармини на GR. Целата со линии, да не речам корупки фаќа, ужас. Касмините класични мат се топ, ама течниве, но,но,но. Коа ставам моливче не толку, ама само кармин е ужасно. Не сакам да го фрлам ама не знам колку многу ќе го користам сам по себе.
Исто. Многу гадно изгледа збрчкано. Среќа не фрлив пари на тие од поголемо пакување, ме опаметија помалите
Јас само Don Juan купувам иако не користам многу ама многу сум задоволна и од бои шо има и од квалитет.<3
На штандовите кај што се продава Хемел козметика и Сантини парфемите, во Капитол кај аптеката, во Сити Мол пред Зегин и на меѓупросторот кај лифтовите во Веро Џамбо.
Ја сум од тие што фрлија...нејсе ќе му смислам нешто, иаку со моливче коа ќе ја поминам устата па со ова не е толку страшно. Истата боја моливчето од GR го иам. First world problems бе
Од Аура земи го црвениот од линијата Гејша, преубав е. Некаде околу 300 денари е. И има едни течни многу добри што се продаваат на штандовите на Хемел, нешто под 300 денари се.