Разгледај на Rimmel, тие имаат убави црвени нијанси Не знаев каде да го сместам прашањево... Како да направам карминот да не ми се прекопира на заби? Пс. Тоа не ми се случува со сите кармини, само поедини
Од кога ќе ставиш кармин, стави го прстот меѓу усните и нежно повлечи нанадвор. Мислам дека тоа ќе помогне Спојлер: Слика
Малку потешко дека ќе се најде, може од МАС или Инглот да има слични нијанси, но од овие „обичниве“ брендови тешко. На Голден Роуз течните кармини 10, 23 и 24 може да ги видиш.
Јас го имам и го нарачав од Али Експер дека не ми се даваа 20 долари за еден. Убава е бојата али секако не е оригинал. Тешко се вади и на почеток лепи малце додека не се засуши.
отварај dispute вракаат пари, мене многу пати до сега ем пари ми вратиле ем после некое време стига и нарачката до сега буквално се ми стигнало само што некои каснеле па затоа отварав dispute.
Девојки, предлог моливче за уста (било од Wet n Wild, Golden Rose, Aura, Essence итн.), што ќе одговара на ваква бордо црвена како кармините од сликата?
Да, побарав и други слики од ова бројче, а ми се допадна и 59, исто од Aura. Баш ќе погледнам ако ги има во dm утре (и онака ќе барам некој од оние кармини од сликата што ја поставив, од Wet n Wild), фала ти!