101 и 109 на ГР Vision lipstick и Chai latte Alverde како што предложи @koritsaki, само во ДМ го има брендот Алверде
Falaa vi mnogu devojki ovie na golder rose ke gi najdam i kaj nas sekako ama oie alvedere tesko zas ne sum od sk... ke gi probam golden rose A од овие некој има ли користено, од фејсбук некоја страна ми се појавиа...
Жени сезнајки. Ужасно многу ми треба ваква боја на кармин. Помагајте. Марка, бројка, каде да се најде. Ви благодарам
Слична, малку позагасита од Мејбелин најновата линија на мат кармини ( не сум сигурна дали ги има сеуште кај нас но можеш да провериш ) Нијансата е visionary.
Ili 23 od istiot od golden rose ili pak jas gi mesam 10 so 1 Moze li predlog da mi dadete za nekoj mrsen karmin bidejci se mat koristam ustata mnogu mi ispukaa
Golden Rose 10 , кога ќе го ставиш е таков како на сликата, но по неколку минути оксидира и многу потемнува @lunchy можеш да го мешаш со некој посветол розев кармин.
Ти ги препорачувам на Алверде кармините Освен ако не си од Скопје , мрсни кармини имаат добри и Голден роуз и Аура
A koja cena se alverde sum gi videla vo dm a nikogas ne mi telnalo da si kupam od tie se g.rose i se mat